ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας συγκαλεί σήμερα στις 12:00 ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, με στόχο να κινητοποιήσει τους βουλευτές να στηρίξουν τους υποψήφιους του κόμματος στην τελική ευθεία για την διπλή εκλογική αναμέτρηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρωθυπουργός θα επαναλάβει το δίλημμα «σταθερότητα ή περιπέτεια», ενώ αναμένεται να επιτεθεί στον Αλέξη Τσίπρα και να ξεκαθαρίσει ότι δεν τίθεται θέμα κυβερνητικής σταθερότητας σε ό,τι αφορά το δίλημμα Βενιζέλου.
Επιπλέον, ο κ. Σαμαράς αναμένεται να επαναλάβει ότι δεν πρόκειται να επιβληθούν νέα μέτρα, θα αναφερθεί στα οικονομικά επιτεύγματα της κυβέρνησης και θα ζητήσει από τους βουλευτές να μιλήσουν γι αυτά στους πολίτες.
Από αυτό το Σαββατοκύριακο άλλωστε, ο πρωθυπουργός μπαίνει προσωπικά στην εκλογική “αρένα” με την πρώτη του ομιλία που θα πραγματοποιηθεί στην Τρίπολη.
























































