ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αφγανιστάν, Ευρωπαϊκή Ένωση, ΝΑΤΟ (Οργανισμός Βορειοατλαντικού Συμφώνου), Νίκος Κοτζιάς, Ουκρανία, Ρωσία, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































«Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω» και για ανοιχτά σπίτια: Ποιοι δικαιούνται επιδότηση έως 90%
Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
ΠΑΣΟΚ: Αυτοί απαρτίζουν την Κεντρική Επιτροπή Συμπαράταξης και Διεύρυνσης - Όλα τα ονόματα
Βενιζέλος κατά Μητσοτάκη: Να ελεγχθούν συγκεκριμένες ευθύνες της κυβέρνησης για Τέμπη και ΟΠΕΚΕΠΕ
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη διήμερη σύνοδο υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ που θα διεξαχθεί στις Βρυξέλλες, θα συμμετάσχει ο Νίκος Κοτζιάς.
Σήμερα Τρίτη, πρώτη ημέρα της Συνόδου, οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας, αναμένεται να συζητήσουν τα θέματα που αφορούν τη συνεργασία του ΝΑΤΟ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς και για τις προσπάθειες της Συμμαχίας στην προώθηση της περιφερειακής και παγκόσμιας σταθερότητας.
Τα θέματα ασφαλείας, αλλά και η προσέγγιση που θα πρέπει να ακολουθήσει το ΝΑΤΟ έναντι της Ρωσίας, θα συζητηθούν το βράδυ της Τρίτης, στη διάρκεια του δείπνου εργασίας.
Η κατάσταση ασφαλείας στην Ουκρανία και η εφαρμογή των συμφωνιών του Μινσκ, θα αποτελέσουν τα θέματα συζήτησης της δεύτερης μέρας, την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, στο πλαίσιο της συνεδρίασης της Επιτροπής ΝΑΤΟ-Ουκρανίας.
Η Σύνοδος θα ολοκληρωθεί με τη συνεδρίαση για την κατάσταση στο Αφγανιστάν.
























































