Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Με σκληρή εθνική ατζέντα ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην πρώτη συγκέντρωση της Νέας Δεξιάς

Με σκληρή εθνική ατζέντα ο Φαήλος Κρανιδιώτης στην πρώτη συγκέντρωση της Νέας Δεξιάς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Περισσότερα από 800 άτομα που κατέκλυσαν την αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Αθήνας για να παρακολουθήσουν την πρώτη ομιλία του προέδρου της Νέας Δεξιάς Φαήλου Κρανιδιώτη, εντυπωσίασαν τους δημοσιογράφους-παρατηρητές με τον ενθουσιασμό, την αποφασιστικότητα, τα επιφωνήματα επιδοκιμασίας για την ομιλία που είχε ως αντικείμενο τον υπαρκτό εθνικό κίνδυνο του αφελληνισμού.

Δεκάδες ήταν οι όρθιοι μέσα στην αίθουσα και πολλοί έξω από αυτήν, ακόμη και στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου.

Το πλήρες κείμενο της ομιλίας του προέδρου της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλου Κρανιδιώτη έχει ως εξής:

Φίλοι και φίλες, μπορεί να υπάρξει Ελλάδα χωρίς Έλληνες; Μπορεί. Στα Μουσεία, στα κοιμητήρια, στους αρχαιολογικούς χώρους και στα βιβλία της Ιστορίας. Να διαβάζει η ανθρωπότητα πως κάποτε υπήρχαμε κι εμείς ως Έθνος, στα επόμενα κεφάλαια από τους Χετταίους, τους Κάρες, τους Λυδούς, τους Τολτέκους. Μπορούμε, αν αφεθούμε στην εκφύλιση της παρακμής, να βρεθούμε κι εμείς στο νεκροταφείο της Ιστορίας.

Η διαχρονική συνέχεια του Έθνους μας, η ταυτότητα και ιδιοπροσωπία του, είχε μια ατσάλινη Κιβωτό, την Ορθοδοξία.

Αν σήμερα βρισκόμαστε σε αυτή την αίθουσα έχοντας αυτή την ιστορική μνήμη και αυτή την εθνική συνείδηση, αν συνεννοούμαστε στα ελληνικά, το οφείλουμε στο κυκλώπειο τείχος της πίστης μας, που μας διαφύλαξε από την αφομοίωση.

Όποιοι βγήκαν έξω από αυτό το τείχος, έχασαν μετά και την γλώσσα τους και την συνείδηση τους, χάθηκαν για πάντα από το Έθνος και σήμερα, ως ο κακός μας εαυτός, μας απειλούν από την Ανατολή.

Για να συνεχίσουμε να υπάρχουμε με το ίδιο πληθυσμό, θα έπρεπε οι γεννήσεις να είναι 2.1 παιδιά ανά ζευγάρι. Εμείς είμαστε στο 1.3. Εδώ δε και λίγα χρόνια οι θάνατοι είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις κάθε χρόνο.

Εκατοντάδες χιλιάδες νέων, κυρίως επιστήμονες, μεταναστεύουν μαζικά, αφού στην Ελλάδα της κρίσης δεν υπάρχει προοπτική αξιοπρεπούς εργασίας. Γίνεται ένα κανονικό παιδομάζωμα επιστημόνων, μια συνεχής αφαίμαξη των καλύτερων και νεότερων μυαλών, που ο λαός ξόδεψε δισεκατομμύρια στην δημόσια παιδεία για την μόρφωση τους και τους παίρνουν έτοιμους οι χώρες υποδοχής.

Έχουν επίσης αυξηθεί οι εκτρώσεις, ενώ οι νέοι και οι νέες όλο και δυσκολότερα αποφασίζουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά ή μένουν μόνο στο ένα.

Όλα αυτά, υπογεννητικότητα, μετανάστευση των νέων, ιδίως του επιστημονικού δυναμικού, εκτρώσεις, απροθυμία για δημιουργία οικογένειας, φτώχεια, συγκροτούν μια σιωπηλή κι αργή γενοκτονία.

Είναι ένας ύπουλος εχθρός, που από χρόνο σε χρόνο θα κάνει πραγματικότητα έναν δημογραφικό εφιάλτη. Ελλάδα χωρίς Έλληνες. Ελλάδα φθαρμένο μνημείο, ολοένα και πιο γερασμένη κι ύστερα νεκρή.

Κι όλα αυτά συμβαίνουν κι επιτείνονται με την συρρίκνωση της παραγωγικής βάσης της χώρας.

Μαζί με τους νέους επιστήμονες μεταναστεύει και το επιχειρηματικό κεφάλαιο της χώρας στην Βουλγαρία και αλλού με συνεχείς απώλειες των θέσεων εργασίας.

Σε ένα ταξίδι στους εθνικούς δρόμους και στις περιοχές που συγκεντρώνεται η βιομηχανική και βιοτεχνική δραστηριότητα, θα δείτε τα κουφάρια της ελληνικής βιοτεχνίας και βιομηχανίας.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, έχουμε επί δεκαετίες την σταδιακή επικυριαρχία ενός ανθελληνικού μηδενισμού στην Παιδεία, μέσα από την συγγραφή και διανομή απαράδεκτων σχολικών βιβλίων, από την κατάληψη ολόκληρων πανεπιστημιακών τομέων, ιδίως της Ιστορίας, από φωταδιστές γενίτσαρους, που πληρώνονται από το υστέρημα του λαού για να κάνουν τα παιδιά του γενίτσαρους.

Η αριστερά, το πλέον μισελληνικό και παρακμιακό κομμάτι της, ηττήθηκε κατά κράτος στο πεδίο της μάχης, με την συντριβή της χωριστικής ανταρσίας της από την πανστρατιά του λαού και όλων των πολιτικών δυνάμεων και θέλησε να πάρει την ρεβάνς με άλλο τρόπο.

Ξαναγράφοντας ψευδώς την Ιστορία, ελέγχοντας τον δημόσιο λόγο κι επιβάλλοντας τον ολοκληρωτισμό της “πολιτικής ορθότητας”.

Κατέλαβαν τα πανεπιστήμια των μεγάλων εθνικών ευεργετών και τα μετέτρεψαν σε άντρα ανομίας, βανδαλισμού, σταλινικού ολοκληρωτισμού, όπου πρυτάνεις χτίζονται μέσα στα γραφεία τους ή τους αδειάζουν σκουπίδια στο κεφάλι, ροπαλοφόροι τραμπούκοι διαλύουν συνελεύσεις, δέρνουν καθηγητές και πολιτικούς αντιπάλους, ενώ τα πανεπιστημιακά κτίρια, υπό την σκέπη της αθλιότητας του “πανεπιστημιακού ασύλου”, γίνονται βάσεις εξόρμησης για βάνδαλους, εμπρηστές, υποστηρικτές της τρομοκρατίας. Κάθε τρεις και λίγο καταστρέφονται αγάλματα ηρώων μας, γίνονται απόπειρες ανθρωποκτονίας εμπρηστικές βόμβες, καίγονται αυτοκίνητα, καταστρέφεται ατιμώρητα δημόσια και ιδιωτική περιουσία.

Οι δε ένοχοι, όταν δεν συλλαμβάνονται, που είναι ο κανόνας, είναι δήθεν “μπάτσοι προβοκάτορες”, όταν όμως σπανίως συλλαμβάνονται, είναι τελικά πάντα “προοδευτικοί αγωνιστές”, που σπεύδει ολόκληρο πολιτικό και μηντιακό σύστημα να τους υπερασπιστεί.

Γιατί απλούστατα ο λεγόμενος “αντεξουσιαστικός” ή “επαναστατικός” χώρος, δεν είναι παρά το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ, οι όμοροι, τα ιδεολογικά ξαδέρφια τους στον ολοκληρωτισμό, τα δικά τους Τάγματα Εφόδου, που όταν καίνε τρόλεϋ, το αριστερό κράτος απλά αλλάζει δρομολόγιο στα τρόλεϋ. Όποιος όμως ζέστανε το παρακράτος στον κόρφο του, αυτό μια μέρα τον δάγκωσε.

Έχουμε λοιπόν, εκτός από το δημογραφικό, την μετανάστευση, την φτώχεια κι όλα τα άλλα και άλλο ένα σαράκι. Την συνταγματική εκτροπή στην παιδεία, που οδηγεί σε άλλες απώλειες νέων Ελλήνων.

Διότι ο πατριωτισμός, το ελληνικό φρόνημα δεν είναι ενέσιμα. Σε ανατρέφει με αυτόν η οικογένεια και το σχολείο και ο δημόσιος λόγος οφείλει να το έχει ακρογωνιαίο λίθο.

Όμως ο μηδενισμός της αριστεράς, το αυτοάνοσο νόσημα της ανθρωπότητας, με την συνεχή υπονόμευση της εθνικής ταυτότητας, την αμφισβήτηση της ίδιας της έννοιας του Έθνους και της διαχρονίας του, κλέβει ψυχές από την Πατρίδα, στερεί Έλληνες από το Έθνος, αφού τους κάνει να μισούν την Ελλάδα, τα σύμβολα της, γεμίζει την καρδιά τους με μίσος για την γη που πατάνε, για την πίστη τους.

Επικροτούν επιθέσεις σε ναούς, βανδαλισμό μνημείων ηρώων μας, καλύπτουν ακόμη και το κάψιμο της Σημαίας που σκεπάζει τους νεκρούς ήρωες μας στο τελευταίο τους ταξίδι.

Μόλις χθες ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης ήρθε να προσφέρει άλλη μια υπηρεσία στο παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ. Να ανοίξει, λέει, διάλογος για την αποποινικοποίηση του καψίματος της Σημαίας και να είναι πιο ήπια η Αστυνομία απέναντι στους “αντεξουσιαστές”, για να είναι πιο ήπια τα επεισόδια.

Ο κ. Παρασκευόπουλος φέρνει το σέρβις στις συμμορίες του παρακράτους σε άλλο επίπεδο. Επειδή καμμιά φορά, όταν είναι ξενύχτηδες, φτιαγμένοι ή σκοντάφτουν, τους πιάνουν να καίνε την Σημαία, να αποινικοποιήσουμε την πράξη! Κι η Αστυνομία να μην τους πιέζει πολύ, γιατί …αγριεύουν τα παιδιά. Τίποτε άλλο θέλει ο σύντροφος; Μήπως κέτερινγκ, πετσέτες και σάντουιτς, ένα κινητό βενζινάδικο και μπουκάλια, όταν τελειώνουν οι μολότωφ;

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ με την είσοδο της στην Βουλή θα φέρει πρόταση νόμου για αυστηρότερη τιμωρία της περιύβρισης συμβόλου και ισόβια αποστέρηση πολιτικών δικαιωμάτων, μαζί με δήμευση της περιουσίας. Κι αν ο δράστης είναι αλλοδαπός που πήρε υπηκοότητα ή με άδεια διαμονής, αφαίρεση της και ισόβια απέλαση μετά την δήμευση περιουσίας και την έκτιση της ποινής.

Το άρθρο 16 του Συντάγματος όμως λέει πως ο σκοπός της Παιδείας είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών. Δεν λέει ο κάθε αγράμματος αριστερός υπουργός να κάνει ό,τι του καπνίσει και να κοπρίζει τις ανθελληνικές ανιστόρητες ανοησίες του στα μυαλά των ελληνοπαίδων και να κάνει πειράματα με τις ψυχές τους, μαζί με μια ομοχειρία μηδενιστών πανεπιστημιακών που αναρριχήθηκαν αλληλοπροωθούμενοι με γενιτσαρικά πολιτικά κριτήρια.

Σκοπός της Παιδείας είναι να αναθρέφει Έλληνες κι όχι μαρξιστικά ή αναρχικά ανδράποδα. Εθνική διαπαιδαγώγηση σημαίνει στα νάματα του Ελληνισμού. Ηθική διαπαιδαγώγηση σημαίνει στον αξιακό κώδικα της ελληνικής φιλοτιμίας.Θρησκευτική διαπαιδαγώγηση σημαίνει στα νάματα της Ορθοδοξίας.

Ας αναθρέψουμε ελεύθερους Έλληνες κι αν θέλουν μετά να αυτομολήσουν από την πανάρχαιη ταυτότητα τους, ας το κάνουν.

Η δικτατορία της “πολιτικής ορθότητας” που έχει επιβάλλει η αριστερά και έχει ενστερνιστεί περιδεής και η “κεντροδεξιά” χωρίς Δεξιά, κατασυκοφαντεί κάθε εθνική ιδέα, κάθε αντίλογο στον καταστροφικό και ελληνοφοβικό μηδενισμό της.

Μόλις εκφραστεί λόγος αντίθετος στην λαθρολάγνα ισλαμοφιλία, στην αντισυνταγματική εκτροπή της Παιδείας σε λίκνο ανθελληνισμού, μόλις στηλιτεύσει κάποιος τις συμμορίες των βάνδαλων και υποστηρικτών της τρομοκρατίας, αρχίζει ο οχετός. Κάθε αντίθετος στην ελληνοφοβική παρακμή τους είναι “φασίστας”, “ακροδεξιός”, “ρατσιστής”, “νεοναζί” και ό,τι άλλο κατεβάσει το γεμάτο μίσος κεφάλι τους.

“Νομιμοποιούν” δε την άσκηση βίας ως μέσου πολιτικής αντιπαράθεσης. Μέχρι κι ο αρμόδιος υπουργός προστασίας του κοπρίτη κάνει ψιλοκουβέντα με τις “συλλογικότητες”.

Όμως η αλήθεια δεν κρύβεται: Ρατσιστές είναι αυτοί, οι ελληνοφοβικοί, που μισούν βαθιά κάθε τι ελληνικό και αδίστακτα βλάπτουν τα συμφέροντα της πλειοψηφίας της Πατρίδας, χάριν των συμφερόντων και της πιο απίθανης μειοψηφίας.

Ολοκληρωτικοί είναι αυτοί, που θέλουν να επιβάλλουν τις ιδεοληψίες τους σε όλο το λαό, με ιδεολογική τρομοκρατία, ύβρεις, ακόμη και άσκηση βίας, την οποία συγκαλύπτουν με την αδράνεια των πολιτικών προϊσταμένων της τήρησης της δημόσιας τάξης.

Κι αν ο φασισμός κι ο ναζισμός, έχουν ιδεολογική συγγένεια με κάποιον, είναι η αριστερά. Είναι οι δυο όψεις του ίδιου νομίσματος του ολοκληρωτισμού, έχουν ανάγκη ο ένας τον άλλο για να νομιμοποιούν την ύπαρξη τους και να στρατολογούν.

Μεταναστευτικό, ισλαμική εισβολή και εποικισμός

Σήμερα όμως βιώνουμε σε έξαρση τα αποτελέσματα μιας ακόμη άφρονης ιδεοληψίας της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του ψευτοδεξιού βοηθητικού της. Η Πατρίδα υφίσταται ισλαμική εισβολή κι εποικισμό. Ο ΣΥΡΙΖΑ δια των πλέον αρμοδίων χειλέων εξέπεμψε το μήνυμα του καλωσορίσματος στους δουλέμπορους και στους πελάτες τους.

Υποσχέθηκε ανοιχτά σύνορα και το έκανε. Υποσχέθηκε χαρτιά σε όλους, πως κανείς δεν θα φυλακίζεται και το έκανε.

Έκλεισαν δε, δια της εριτίμου κ. Τασίας, το μάτι στους μουσαφιραίους, πως θα διευκολυνθούν, αφού λιαστούν, να περάσουν παράνομα στην υπόλοιπη Ευρώπη, ώστε οι τυχοδιώκτες της κυβέρνησης να χρησιμοποιήσουν τις ορδές των ταλαίπωρων ως διαπραγματευτικό όπλο για το …χρέος.

Όπως και στα άλλα ψωνίσαμε από σβέρκο και τώρα θα μας στείλουν πίσω αυτούς που πέρασαν, για να μας μείνουν αμανάτι, έναντι κάτι ψιλών στο ΦΠΑ των νησιών.

Έκλεισε μάλιστα ο κ. Τσίπρας αρχικά τα κλειστά κέντρα κράτησης και απαγόρευσε να εμποδίζονται οι βάρκες να μπουν στα ελληνικά χωρικά ύδατα.

Οι συνέπειες ήταν ολόκληρα πλήθη λαθραίων και προσφύγων να στοιβαχτούν σε σαπιόβαρκες από το κράτος – συμμορία του Ερντογάν, με χιλιάρικα ευρώ αμοιβή ανά κεφαλή για να περάσουν απέναντι.

Έτσι, ο “ανθρωπισμός” της μισελληνικής αριστεράς έπνιξε πολύ περισσότερους, ανάμεσα τους πολλά παιδιά, από όσους πνίγηκαν τα προηγούμενα χρόνια, τότε που σημερινοί υπουργοί και βουλευτές κατασυκοφαντούσαν το Λιμενικό Σώμα, που έσωσε χιλιάδες.

Τώρα κάνουν την πάπια για τους δεκαπλάσιους που έπνιξαν με το “μπάστε σκύλοι, αλέστε”. Ενθυλακώνουν τα έξι χιλιάρικα το μήνα, κοιμούνται σαν πουλάκια κι όταν κοιτούν τα μούτρα τους στον καθρέφτη, δεν ντρέπονται, δεν νοιώθουν τύψεις για την εκατόμβη που προκάλεσαν, μαζί με τους τεράστιους κινδύνους για την Πατρίδα.

Διότι μας μετέτρεψαν σε χρήσιμους ηλίθιους του μεγάλου δουλέμπορου, του Ερντογάν και της συμμορίας του.

Δημιουργεί τους πρόσφυγες ως τρομοκράτης, συναυτουργός του ISIS και μετά τους εκμεταλλεύεται οικονομικά και πολιτικά ως δουλέμπορος.

Παράλληλα φέρνει χωρίς visa στίφη λαθρομεταναστών από την Αφρική και την Ασία, σχεδόν όλοι σουνίτες μουσουλμάνοι, τους οποίους οδηγεί στα στρατόπεδα κι από κει τους παραλαμβάνουν οι δουλέμποροι έναντι αντιτίμου, για να τους σπρώξουν στην Ελλάδα.

Όλα αυτά υπό την αγαστή συνεργασία και υποστήριξη της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ και των Εμιράτων, κύριων στηριγμάτων, μαζί με την Τουρκία, των γενοκτόνων του Ισλαμικού Κράτους που κατέσφαξαν πανάρχαιες χριστιανικές κοινότητες της Μέσης Ανατολής.

Γέμισε η Ελλάδα τσαντιρομαχαλάδες, καλλιτεχνικώς καλούμενους hot spot, εστίες συχνά ταραχών.

Τώρα μάλιστα, με την ευθύνη της Ύπατης Αρμοστείας διασπείρονται μέσα στον αστικό ιστό κρυφά hot spot, δηλαδή νοικιάζονται ολόκληρες πολυκατοικίες, όπου εγκαθιστούν τους επιδοτούμενους νεοφερμένους.

Ο ίδιος ο αρμόδιος υπουργός παραδέχθηκε πως το το 80% πλέον είναι “παράτυποι μετανάστες”, δηλαδή ΜΗ πρόσφυγες, απλά λαθραίοι.

Αντί δε να φτιάξουν σχολεία στα hot spot, μέχρι την επιστροφή στις πατρίδες τους, τους εντάσσουν με το ζόρι στα σχολεία μας, βρίζοντας και απειλώντας τους κατοίκους που αντιδρούν. Στόχος η εξοικείωση μας με τη μαντήλα με την “πολυπολιτισμική” κουρελού που θέλουν να φτιάξουν, ώστε να πλήξουν καίρια το μισητό Έθνος και την ενοχλητική ομοιογένεια του.

Σας υπογραμμίζω την σοβαρή παραβίαση των δικαιωμάτων των γυναικών και των παιδιών, που γίνεται συχνά στα hot spot, από τους ίδιους τους φιλοξενούμενους λόγω της ¨κουλτούρας” τους.

Και δεν θα κουραστώ να επαναλαμβάνω, πως το να συζητάς με τον Ερντογάν για να λύσεις το μεταναστευτικό, είναι το ίδιο σαν να συζητάς με τον Εσκομπάρ, για να λύσεις το πρόβλημα των ναρκωτικών. Κι ίσως αδικώ τον Εσκομπάρ…

Η δε αντιπολίτευση χάσκει, αφού “σέβεται και τιμά την αριστερά για τους αγώνες της”, τρέμει μην της καταλογίσουν “ρατσισμό” και το μόνο πρόβλημα των φεουδαρχών της μεσαιοχωρίτικης “κεντροδεξιάς” χωρίς Δεξιά, είναι…λογιστικό! Πως στους Νορβηγούς κοστίζει 12.000 το κεφάλι, ενώ σε μας κάθε μουσαφίρης, μας κοστίζει 15.000, ποσά που πολλές ελληνικές οικογένειες ούτε στο όνειρο τους δεν βλέπουν πια, βυθισμένες στην μακροχρόνια ανεργία. Ούτε μισή λέξη δεν τολμούν να ψελλίσουν για τον ρόλο του κράτους συμμορία και επιδίωξη κυρώσεων σε βάρος του. Ούτε κουβέντα για ανάσχεση της εισβολής και του ισλαμικού εποικισμού. Πιο κάτω απλά θα έρπουν.

Θράκη – Αιγαίο – Κύπρος – Β. Ήπειρος

Στην Θράκη η φιδοφωλιά του Προξενείου αλωνίζει, με χρήμα, χαφιέδες και μπράβους. Απτόητοι οι Τούρκοι ισλαμοφασίστες, δάσκαλοι του Χίτλερ και του Μουσολίνι, συνεχίζουν την αποσχιστική τους δράση.Τα δε ελληνικά πολιτικά κόμματα συνεχίζουν την δουλόφρονα μικροπολιτική τους. Μόλις σουρουπώσει από την πλαϊνή πόρτα του Προξενείου πάνε να γλείψουν τον Πρόξενο.

Από αυτόν ζητούν μουσουλμάνους υποψηφίους για τις κάθε είδους εκλογές ή τους υποβάλλουν για έγκριση.Εάν δε κάποιος Χριστιανός υποψήφιος θεωρηθεί πως παραείναι πατριώτης, τότε τον κόβουν. Είναι κοινό μυστικό αυτή η αθλιότητα και στην ουσία αποτελεί άτυπη αναγνώριση συγκυριαρχίας.Στο Αιγαίο οι προκλήσεις συνεχίζονται με αυξημένη ένταση, αφού πλέον το μεγάλο όπλο είναι οι λαθραίοι και οι πρόσφυγες, πελάτες του μεγάλου δουλέμπορου, την ροή των οποίων ελέγχει προς εμάς, απειλώντας πως θα την αυξήσει κατά το δοκούν.

Στην Κύπρο, στην Μικρή Ελλάδα του Νότου, οι Τούρκοι, η δόλια Αλβιώνα κι άλλοι …καλοί άνθρωποι, θέλουν να μας επιβάλλουν ένα ξαναζεσταμένο Σχέδιο Ανάν. Στην ουσία ένα Σχέδιο Απαρτχάϊντ, όπου οι Τούρκοι θα είναι οι λευκοί κι οι Έλληνες οι μαύροι.

Σκοπός της η Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, όπου η μειοψηφία θα κυβερνά και η πλειοψηφία θα πληρώνει, ένα κράτος έκτρωμα, με πολίτες δυο και τριών ειδών, με παραβίαση βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων, κουρέλιασμα κάθε έννοιας δημοκρατικής νομιμότητας και φυσικά πλυντήριο για τον Αττίλα και τα εγκλήματα του.

Οι δε Τούρκοι θέλουν την Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία, διότι το φυσικό αέριο βρίσκεται νότια της Κύπρου και μέσω της ΑΟΖ του ρατσιστικού προτεκτοράτου που τυχόν δημιουργηθεί, θα βάλουν στο χέρι τα κοιτάσματα και με την άδεια της …Αστυνομίας.

Παρά δε την βαθιά επίκυψη του Κυπρίου Προέδρου, μέχρι στιγμής μας σώζει η ληστρική απληστία του Ερντογάν, που θέλει να διατηρηθούν τα στρατεύματα κατοχής και το καθεστώς εγγυήσεων, που ορθά αρνείται ο Ελλαδίτης ΥΠΕΞ, αφού δεν νοείται λύση με παραμένοντα τουρκικό στρατό κατοχής και εγγυήσεις, που σημαίνουν επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας.

Σήμερα όμως διαβάζω πως ο Πρόεδρος Αναστασιάδης υπέκυψε στις απειλές των Τούρκων και θα πάει στην Ελβετία να διαπραγματευτεί με τον Γκρίζο Λύκο.

Δυστυχώς στην ηγεσία της αντιπολίτευσης στην Αθήνα βρίσκονται οι υβριστές του αείμνηστου φίλου μου, του Τάσσου Παπαδόπουλου, που αποδεικνύονται πιο Τούρκοι κι από τους Τούρκους, που κατάφεραν το ακατόρθωτο: ο Τσίπρας κι ο Κοτζιάς, στο ζήτημα αυτό, να έχουν πιο αξιοπρεπή θέση από την ενοχική “κεντροδεξιά” χωρίς δεξιά, που έχει πρεμούρα να λυθεί το Κυπριακό όπως – όπως.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ για την Ελληνική Εθνική Μειονότητα της Βορείου Ηπείρου έχει μια ξεκάθαρη θέση.

Δεν μπορεί η Αλβανία να ζει από μας και να μην μας σέβεται.

Δεν μπορεί ο Ράμπα να γκρεμίζει ελληνικές εκκλησίες και σπίτια, να αρπάζει βιος Ελλήνων, να προπαγανδίζει τα ψεύδη των δοσίλογων Τσάμηδων, των συνεργατών των SS, να λειτουργεί ως τραμπούκος του Ερντογάν κι η Ελληνική Δημοκρατία να κοιτάει τα αδέρφια μας να υποφέρουν.

Κυρώσεις τώρα και διεκδίκηση της εφαρμογής του Πρωτοκόλου της Κέρκυρας. Την Αυτονομία της Β. Ηπείρου την έχει υπογράψει και η Αλβανία. Ας πιάσουμε τον Ράμα από την φαβορίτα, όπως οι παλιοί δάσκαλοι και να του το θυμίσουμε.

Η Ευρώπη

Για όλα αυτά τα προβλήματα, πρέπει να μιλήσουμε για την στάση της Ευρώπης και την δική μας απέναντι της.

Θα σας πω με δυο λέξεις πως δεν υπάρχει τίποτε πιο αντιευρωπαϊκό από αυτή την διεφθαρμένη, ακριβοπληρωμένη ευρωπαϊκή γραφειοκρατία, που δεν εξέλεξε κανείς.

Οι φετφάδες που εκδίδουν εν είδει οδηγιών, κανονισμών κλπ, είναι τόσο περίπλοκοι, που σε λίγο μόνον ελάχιστοι μανδαρίνοι θα κατανοούν το περιεχόμενο τους.

Τους κατανοούν όμως πολύ καλά τα επιχειρηματικά συμφέροντα, που δίνουν παραγγελιές μέσα από τους λομπίστες τους ή απευθείας σε πολιτικά πρόσωπα.

Ποτέ οι ευρωπαϊκές ηγεσίες, αυτές οι παρακμιακές ελίτ, βαθιά μολυσμένες από την “πολιτική ορθότητα”, δεν βρίσκονταν σε μεγαλύτερη αναντιστοιχία με το φρόνημα των λαών.

Η σημερινή Ευρώπη βρίσκεται πολύ μακριά από τους τρεις ιστορικούς πυλώνες της, την Ελλάδα, την Ρώμη και τον Χριστιανισμό.

Οι ολοκληρωτικές και διεφθαρμένες ελίτ έχουν τεράστιες ευθύνες για τον ισλαμικό εποικισμό των ευρωπαϊκών μητροπόλεων, για την διάλυση χωρών όπως η Συρία και η Λιβύη, την αποσταθεροποίηση στην Αίγυπτο και όλα τα προβλήματα κοινωνικής συνοχής και ασφάλειας που αυτή έχει φέρει, αφού νόμιζαν πως θα αφομοιώσουν αυτούς που ούτε θέλουν, ούτε μπορούν να αφομοιωθούν.

Στην αρχή δε, όλως αυτοκτονικά, υποστήριζαν τα καθάρματα, οι “καλύτεροι” είναι συνδεδεμένοι με την Αλ Κάϊντα, της λεγόμενης “συριακής αντιπολίτευσης” και διάφορες άλλες ισλαμοφασιστικές συμμορίες γενοκτόνων στην Αφρική και την Μέση Ανατολή.

Η τραγωδία της Γενοκτονίας των Χριστιανών της Αφρικής και της Μέσης Ανατολής δεν βρήκε χώρο στις καρδιές των αριστερόστροφων ευρωγραφειοκρατών, των παχιών ΜΚΟ και του συστήματος Σόρρος. Είναι “ανθρωπισμός” α λα καρτ. Οι σφαγμένοι Χριστιανοί δεν είναι της μόδας και χαλάνε το παραμύθι πως “όλοι το ίδιο είμαστε”.

Τεράστιες οι ευθύνες της Ευρώπης, χωρίς να παραγνωρίζουμε τις δικές μας εθνικές ευθύνες, για τα προβλήματα της Πατρίδας, αφού νίπτουν τα χείρας τους απέναντι στην αντιευρωπαϊκή τουρκική ιταμότητα.

Οι χρυσοκάνθαροι λαθρολάγνοι των Βρυξελλών, δεν θεωρούν τα σύνορα μας, σύνορα της Ευρώπης και τώρα μας προσφέρουν ψίχουλα ελεημοσύνης για να γίνουμε ο ακάλυπτος της Ευρωπαϊκής πολυκατοικίας, όπου θα στοιβάζονται οι λαθραίοι, με αντάλλαγμα εκπτώσεις στον ΦΠΑ. Πόσες άραγε μονάδες ΦΠΑ αξίζει η Πατρίδα;

Τεράστιες επίσης οι ευθύνες της ευρωπαϊκής ελίτ για την γήρανση και αποβιομηχάνιση της Ευρώπης με ό,τι αυτό συνεπάγεται στην απώλεια ισχύος.

Έχει δε μετατραπεί σε μια Γερμανική Ευρώπη, όπου το όπλο είναι το νόμισμα, η δημοσιονομική σιδηρά πειθαρχία, η υπερφορολόγηση και το μαστίγωμα των αδύναμων.

Οικογένεια – σύμφωνο – υιοθεσία

Παράλληλα η ευρωγραφειοκρατική “πολιτική ορθότητα”, πέρα από την εθνική ταυτότητα, επιτίθεται και στην ελληνική οικογένεια.

Αφόρητη η πίεση για να θεσμοθετήσουμε το σύμφωνο συμβίωσης των ομοφύλων και τώρα το εξομειώνουμε με το γάμο.

Έτσι όμως ανοίγει η κερκόπορτα για την υιοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια.

Γι’ αυτό ήμασταν εξ αρχής αντίθετοι, για ζητήματα που λύνονται με πληρεξούσια, συμβολαιογραφικές πράξεις και διαθήκες.

Θα το πούμε καθαρά, για να το καταλάβουν και οι πλέον υστερικοί φωταδιστές: Ο καθένας, εφόσον είναι ενήλικος και υπάρχει συναίνεση, πίσω από την κλειστή πόρτα του σπιτιού του, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Ας τα βρει με την συνείδηση του. Δεν μας αφορά.

Δεν ξέρω κανέναν στο περιβάλλον μου που να αρνήθηκε την εκτίμηση του σε έναν καλό επαγγελματία, καλλιτέχνη, επιστήμονα, να αρνήθηκε την ψήφο του σε πολιτικό, να αρνήθηκε να διαβάσει ένα βιβλίο, να ακούσει ένα τραγούδι ή να πάει σε μια παράσταση, γιατί ο δημιουργός είναι ομοφυλόφιλος.

Η συντριπτική πλειοψηφία ξεχωρίζουμε τους ανθρώπους από την αξιοσύνη τους, την εντιμότητα, την ικανότητα, τον πατριωτισμό, το έργο τους κι όχι το κρεβάτι τους.

Όμως είμαστε κατά της διακωμώδησης του θεσμού της οικογένειας.

Σκοπός των προνομίων του γάμου είναι η προστασία της γέννησης παιδιών, η ενθάρρυνση της δημιουργίας οικογένειας κι όχι της παροχής προνομίων στο πρόσωπο που κοιμόμαστε μαζί.

Η δε υιοθεσία παιδιών, δεν αφορά πρωτίστως τα “δικαιώματα” των ομοφυλοφίλων αλλά πάνω απ’ όλα αφορά τα δικαιώματα των παιδιών, τα οποία έτσι παραβιάζονται κατάφωρα, αφού δικαιούνται να έχουν γονείς, σύμφωνα με την Χάρτα των Δικαιωμάτων του Παιδιού, δικαιούνται μητρικό και πατρικό πρότυπο και δεν είναι σε θέση να φέρουν αντίρρηση σε αυτό που θέλουν να τους επιβάλλουν, ούτε είναι αξεσουάρ για πειράματα “πολιτικής ορθότητας”.

Εμείς δεσμευόμαστε για την προστασία της παραδοσιακής, της φυσικής οικογένειας, της αληθινής μητρότητας, διότι μόνον οι μανάδες γεννούν Έλληνες κι όχι τα σύμφωνα.

ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Φυσικά και δεν αρκούν οι διαπιστώσεις.

Χρειάζονται προτάσεις, που θα γίνουν πράξεις, σε ένα διεθνές περιβάλλον, όπου όμως είναι πια ολοφάνερο πως οι άνεμοι των καιρών αλλάζουν.

Από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ως την καρδιά της Ευρώπης, οι διεφθαρμένες ελίτ και το καρκίνωμα της “πολιτικής ορθότητας” κλονίζονται.

Επιτρέψτε μου να σας πω κι ένα βασικό προσωπικό κίνητρο.

Βαρέθηκα τα μνημόσυνα.

Βαρέθηκα ο εθνικός χώρος να αρκείται σε κόλλυβα και τσουρεκάκια στο σελοφάν, μνημονεύοντας κυρίως ήττες με καταθέσεις στεφάνων.

Η αληθινή Δεξιά, αυτή που υπηρετεί το Έθνος και την Ελευθερία του, η Δεξιά που μπορεί να συγκεντρώσει στις τάξεις της την λαϊκή Δεξιά και το αληθινό Κέντρο της Ιστορίας, τους βασικούς πυλώνες των εθνικών αξιών, του πατριωτισμού και της κοινωνικής ενότητας, η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ, η επιτιθέμενη Δεξιά, που δεν φοβάται να πει το όνομα της, εμείς, θέλουμε να μιλήσουμε επιτέλους για νίκες!

Ας μιλήσουμε για τις προϋποθέσεις τους, για απάτητες κορυφές που τραβούν το βλέμμα μας και την ψυχή μας.

Θα σας πω τι προτείνει η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ

Πρώτα απ’ όλα χρειάζεται να επαναφέρουμε την Παιδεία, το θεμέλιο της κοινωνίας, μαζί με την οικογένεια, στον συνταγματικό της σκοπό, να ανατρέφει ελεύθερους, φιλότιμους, γενναίους και περήφανους Έλληνες.

Θέλετε να μιλήσουμε για απολύσεις στον δημόσιο τομέα; Να μιλήσουμε.

Να αφήσουμε ήσυχες τις καθαρίστριες και τους απλούς ανθρώπους, που αν τους δώσεις παράδειγμα ηγεσίας, σεβασμό, αξιοκρατική αξιολόγηση και ιεραρχικό έλεγχο θα είναι χρήσιμοι στο Έθνος.

Αν πρέπει κάποιους να απολύσουμε, μαζί με τους αμετάκλητα καταδικασμένους κλέφτες, πλαστογράφους κλπ, είναι από τα πανεπιστήμια και το υπουργείο Παιδείας τους γενίτσαρους, τους ελληνοφοβικούς απόστολους του μαρασμού, αυτούς που παράνομα και προδοτικά πληρώνονται από μας τους Έλληνες για να δηλητηριάζουν τις ψυχές των παιδιών μας με ψέματα, με ανθελληνικό μίσος.

Θα τους διώξουμε κλωτσηδόν.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεσμεύεται πως, μαζί με τους μισέλληνες επίορκους, τους υμνητές της προπαγάνδας των εχθρών μας, τους αρνητές της Γενοκτονίας του λαού μας στην Μ. Ασία, θα εκδιώξει επίσης από τα πανεπιστήμια των μεγάλων ευεργετών τον κομματισμό, τις συμμορίες των βάνδαλων, των ολοκληρωτικών τραμπούκων, που μετέτρεψαν τους χώρους της γνώσης και του ελεύθερου ακαδημαϊκού διαλόγου, σε πεδίο ανομίας, καταστροφών και φίμωσης κάθε ελληνικής φωνής από μια παρακρατική μειοψηφία.

Κι αυτό θα γίνει με την κατάργηση του απολιθώματος του πανεπιστημιακού ασύλου και την εγκατάσταση της Αστυνομίας μέσα στα Πανεπιστήμια, όπως στις σοβαρές χώρες.Μόνον οι κακοποιοί φοβούνται κι αρνούνται την παρουσία της Αστυνομίας σε δημόσιους χώρους και κτίρια.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεσμεύεται πως θα υπηρετήσει μια πολιτική προστασίας της μητρότητας και ενθάρρυνσης της τεκνοποίας μέσα από την στήριξη της Ελληνίδας Μάνας και της παραδοσιακής οικογένειας, με ειδική πρόνοια για τις μονογονεϊκές οικογένειες, για τις μητέρες που μεγαλώνουν μόνες τους τα παιδιά τους.

Κι αυτό μέσα από παροχή κινήτρων και προστασίας, με φοροαπαλλαγές, ολοήμερα σχολεία, συνδρομή της μητέρας, ώστε έχοντας βοήθεια να μπορεί να εργάζεται και να νοιώθει την φροντίδα της πολιτείας έμπρακτα στην καθημερινότητα της.

Τεράστιας σημασίας η ενημέρωση, η προβολή των σωστών προτύπων κι όχι των σκουπιδιών της πολιτικής ορθότητας, που προβάλλονται ασύδοτα από τους απόστολους του μαρασμού και της παρακμής.

Για να αναστραφεί η αιμορραγία της χώρας σε νέα μυαλά, για να έχουν δουλειά οι νέοι και να ενθαρρύνονται να κάνουν παιδιά στον τόπο τους, χρειάζεται αληθινή ανάπτυξη. Όχι να μοιράζει η αριστερή “ελίτ” ελεημοσύνη μια φορά το χρόνο σε μια προλεταριοποιημένη Πατρίδα, όπου σχεδόν όλοι θα εξαρτώνται από τα ψίχουλα της “πρόνοιας” και όπου η μισή Ελλάδα θα προσπαθεί να πουλήσει εισαγόμενα σουβλάκια, πίτσες και καφέδες στην άλλη μισή.

Ανάπτυξη με χιλιάδες μικρές εταιρείες με ατμομηχανή την πολεμική βιομηχανία, την βιοτεχνολογία, την ανάπτυξη καινοτομιών και υψηλής τεχνολογίας σε κάθε τομέα, όπου θα εργαστούν οι νέοι επιστήμονες μας. Αυτοί που βγαίνουν τώρα από τα πανεπιστήμια κι αυτοί που έφυγαν και θα μπορούν έτσι να επιστρέψουν.

Για να χρηματοδοτηθούν αυτές οι χιλιάδες εταιρείες, για να προσελκυθούν ξένα κεφάλαια, σταθερό φορολογικό σύστημα με βάση flat tax, χαμηλούς συντελεστές, αυξανόμενα φορολογικά κίνητρα εκπτώσεων με την δημιουργία ολοένα και περισσότερων θέσεων απασχόλησης.

΄Οσο περισσότερες νέες θέσεις εργασίας θα δημιουργεί ένας εργοδότης, τόσο λιγότερο φόρο θα πληρώνει.

Σταθερότητα και χαμηλή φορολογία, για να έρθει στην χώρα να επενδυθεί κερδοφόρα στην υψηλή τεχνολογία ο πακτωλός των κερδών της ελληνικής ναυτιλίας, παγκόσμιας υπερδύναμης αλλά και όποιου άλλου θέλει πραγματικά να επενδύσει με ασφάλεια και προοπτική κερδών.

Στην αντιπαράθεση με τον τουρκικό επεκτατισμό η απάντηση είναι μία: ισχύς και αποτροπή.

Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις.

Δεν θα κάνουν κάποιοι άλλοι, ξένοι, το δικό μας καθήκον.

Δεν θα μας σώσει το ΝΑΤΟ ή η Ε.Ε.

Εμείς και μόνον εμείς.

Να τεθεί τέλος στην κωμωδία της θητείας των 9 μηνών.

18 μήνες στα 18, με σκληρή και ρεαλιστική εκπαίδευση, χωρίς στρατιές βυσματιούχων στην Γκομενοφυλακή του Κολωνακίου και παιδιά ενός κατώτερου Θεού σε υποεπανδρωμένες μονάδες να φυλούν ατέλειωτες σκοπιές, αντί να εκπαιδεύονται.

Δικό μας καθήκον είναι η ανάπτυξη ισχύος, στρατιωτικής, οικονομικής, πολιτικής, η δημιουργία συμμαχιών με το Ισραήλ και την Αίγυπτο.

Κυρίως όμως η εκπομπή ενός σταθερού μηνύματος πως αυτή την ισχύ, αν χρειαστεί, θα την χρησιμοποιήσουμε αποφασιστικά και πάση δυνάμει.

Εάν περιέλθουμε στην θέση του αδύναμου θηράματος, τα αρπακτικά θα έρθουν.

Πρέπει να μας φοβούνται, να τρέμουν στην ιδέα πως θα αντιπαρατεθούν μαζί μας.

Στο μεταναστευτικό, δεν μπορούμε παθητικά να δεχόμαστε τα αποτελέσματα της δουλεμπορικής δράσης της Τουρκίας και να γινόμαστε χρήσιμοι ηλίθιοι του κράτους συμμορία, ανεχόμενη τον ισλαμικό εποικισμό της Πατρίδας και την διάρρηξη του κοινωνικού της ιστού.

Άγρυπνη και αυστηρή φύλαξη των συνόρων χερσαίων και θαλασσίων, γιατί η θάλασσα έχει σύνορα, και με άσκηση της νόμιμης βίας που επιτάσσει το εθνικό συμφέρον.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεσμεύεται πως με την είσοδο της στην Βουλή θα φέρει διάταξη νόμου που θα κάνει την παράνομη είσοδο στην χώρα ιδιώνυμο αδίκημα, που θα τιμωρείται αυστηρά και θα επιβάλλεται ισόβια απέλαση μετά την έκτιση της ποινής, που δεν θα επιδέχεται αναστολή ή μετατροπή σε χρηματική.

Οι αληθινοί πρόσφυγες ούτως ή άλλως θα απαλλάσονται λόγω κατάστασης ανάγκης, για όσους ξέρουν νομικά.

Έτσι όμως θα μάθουν δουλέμποροι και πελάτες πως εδώ είναι ένα σοβαρό κράτος που θα τους τσακίσει και θα αποφεύγουν την Ελλάδα, όπως ο διάολος το λιβάνι. Μόνον έτσι θα κοπεί ο βήχας σε όλους αυτούς, που προέρχονται από χώρες χωρίς πόλεμο και τους φέρνει η Τουρκία χωρίς βίζα, με πάμφθηνα εισιτήρια, για να τους πάρει τα δουλεμπορικά ναύλα για την Ελλάδα.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεσμεύεται επίσης για το κλείσιμο των “κρυφών” hot spot που διασπείρει η Ύπατη Αρμοστεία στον αστικό ιστό, για την άμεση μεταφορά όλων των αλλοδαπών από τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, των αυστηρό διαχωρισμό των προσφύγων από τους λαθρομετανάστες, που είναι το 80% και την μεταφορά των τελευταίων σε απομονωμένους χώρους κράτησης, από όπου θα φεύγουν συνοδεία μόνον για επιστρέψουν από κει που ήρθαν.

Έχει η Αττική το δικό της Long Island για να μείνουν προσωρινά όσοι, μη πρόσφυγες, νομίζουν πως είμαστε ξέφραγο αμπέλι.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεσμεύεται πως θα κάνει την χώρα αυτό που φοβάται ο Ερντογάν:

χριστιανικό οχυρό.

Κι είναι πρόκληση να μένουν αφορολόγητα τα εκατοντάδες εκατομμύρια των εμβασμάτων των παράνομων ή νόμιμων μεταναστών, συχνά προϊόντα μαύρης εργασίας και αποφυγής καταβολής φόρου εισοδήματος, τα οποία φεύγουν έξω, ενώ οι Έλληνες, λόγω της έλλειψης χρήματος υποφέρουν από τα capital controls.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ δεσμεύεται πως θα φορολογήσει αυστηρά αυτά τα εμβάσματα, μέσω των οποίων τεράστια συνολικά ποσά φεύγουν για χώρες της Ασίας και της Αφρικής.

Για την Θράκη:

Κλείσιμο του Προξενείου στην Κομοτηνή, υποχρεωτικά διδαχή των πομακικών, μαζί με τα ελληνικά, στους Πομάκους και των Ρομά στους μουσουλμάνους αθίγγανους. Συντριβή του μηχανισμού των μπράβων και πρακτόρων που δημιούργησε το Προξενείο, κλείσιμο κάθε τουρκικής τραπεζικής δραστηριότητας στην Θράκη κι αυστηρό έλεγχο των διακινούμενων κεφαλαίων από όργανα του τουρκικού σωβινισμού.

Έλληνικά σχολεία, νηπιαγωγεία, παιδικοί σταθμοί σε όλη την Θράκη, που θα πάψει να είναι τόπος εξορίας (“θα σε στείλω στον Έβρο”) αλλά θα γίνει τόπος υπηρεσίας των καλύτερων δημοσίων υπαλλήλων.

Παράλληλα παροχή κινήτρων για σπουδές των μουσουλμανοπαίδων σε ελληνικά πανεπιστήμια, ώστε να αποκοπούν από την τουρκική σωβινιστική παιδεία.

Απέναντι στην Ευρώπη των ακριβοπληρωμένων, διεφθαρμένων αντιευρωπαϊκών ελίτ της “πολιτικής ορθότητας”, προτάσσουμε τις αληθινά ευρωπαϊκές αξίες του Έθνους, τις αξίες της Ελλάδας, της Ρώμης και του Χριστιανισμού.

Πιστεύουμε στο Έθνος Κράτος, στην ελευθερία του και στην συνεργασία με τα άλλα ευρωπαϊκά έθνη, για την ασφάλεια των πολιτών μας, την αλήθινή ανάπτυξη με την ανάταξη της παραγωγικής βάσης, με την αντιστροφή του δημογραφικού μαρασμού όλης της Ευρώπης.

Τίποτα όμως δεν είναι τοτέμ, τίποτε δεν είναι αυτοσκοπός και στο απυρόβλητο, αν βλάπτει την Πατρίδα μας.

Η ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ και για την Κύπρο έχει ξεκάθαρη θέση.

Όχι στην Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία.

Όχι στο Σχέδιο Απαρτχάϊντ σε βάρος του Κυπριακού Ελληνισμού.

Αν κάποιοι κουράστηκαν σε 42 χρόνια, εμείς δεν κουραστήκαμε. Ούτε σε 42 ούτε σε 1000 χρόνια δεν θα κουραστούμε, δεν θα πετάξουμε την ασπίδα και το ξίφος του Ευαγόρα, του Διγενή, του Κατσάνη, του Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού.

Δεν είναι λύση μια κακή λύση, το να παραδώσουμε δεμένους χεροπόδαρα 700.000 Έλληνες στην επικυριαρχία του Ερντογάν και του κράτους – συμμορία.Ενιαία μας βλέπουν οι Τούρκοι, ενιαία πρέπει να είναι η εθνική στρατηγική μας.

Φίλοι και φίλες,οι καιροί αλλάζουν.Η πολιτική φεουδαρχία των γόνων και των τζακιών απέτυχε.

Οι δυνάμεις του ενδοτισμού, του μαρασμού, οι δυνάμεις της ήττας, φεύγουν.Ερχόμαστε.Σταθείτε πλάι μας.

Τίποτα δεν θα μας χαριστεί κι είναι όλα δικό μας καθήκον. Ας χτίσουμε τις προϋποθέσεις για τις νίκες.

Γιατί δεν υπάρχει τίποτα πιο ιερό, τίποτα πιο τίμιο κι ωραίο από την μεγάλη μας Μάνα, την Ελλάδα.

Σας ευχαριστώ….”

Σε μιά συμβολική, ανθρώπινη και πρωτόγνωρη για τα πολιτικά ήθη στη χώρα, ο Πρόεδρος της Νέας Δεξιάς περίμενε υπομονετικά στην είσοδο της αίθουσας για να ευχαριστήσει προσωπικά όλους τους πολίτες που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Εκτός εκλογών το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου εξαιτίας Μπογδάνου

«Ξεκατίνιασμα» Μπογδάνου – Κρανιδιώτη με αφορμή την κηδεία του τέως βασιλιά

Τζήμερος-Κρανιδιώτης διέγραψαν τον Μπογδάνο που έμεινε με τη Λατινοπούλου

H Αφροδίτη Λατινοπούλου στο κόμμα του Μπογδάνου

Φαήλος Κρανιδιώτης: «Διώξτε τώρα την Πελώνη» για τη δήλωση για την τουρκική παρενόχληση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...