Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Καρατζαφέρης: Αν παραμερίσει ο Σαμαράς θα σωθεί η παράταξη

Γ. Καρατζαφέρης: Αν παραμερίσει ο Σαμαράς θα σωθεί η παράταξη
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Να αποχωρήσει από την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας, αν το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών είναι αρνητικό, προτρέπει τον πρωθυπουργό, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ.
Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά «Το αποτέλεσμα των εκλογών της 25ης Μαΐου, θα επισημοποιήσει το γεγονός ότι ο κ. Σαμαράς τελείωσε. Από εκεί και πέρα, εάν παραμερίσει, θα σωθεί και η Πατρίδα και η παράταξη. Εάν όμως επιμείνει να πάει σε εκλογές με αυτό το σχήμα, τότε θα χαθεί η παράταξη».

Ο Γ. Καρατζαφέρης , μάλιστα για να στηρίξει την άποψη του περί αρνητικού αποτελέσματος για την ΝΔ στις ευρωεκλογές είπε ότι ο κ. Αβραμόπουλος ήδη κατέθεσε υποψηφιότητα για την «επόμενη μέρα» των ευρωεκλογών. Για να το κάνει αυτό ο έμπειρος πολιτικός, φαίνεται ότι βλέπει πως τα πράγματα δεν πάνε καλά», είπε. Και προέβλεψε ότι την επομένη των ευρωεκλογών, θα ανοίξει μοιραία η κουβέντα για το που πάει η Ν.Δ και η ευρύτερη Αστική Δημοκρατία στο σύνολό της.

«Πρέπει να υπάρξει ευρύτατη ανασύσταση της παράταξης και να βρεθεί ένα πρόσωπο κύρους που θα μαζέψει πίσω όλον αυτό τον κόσμο….Είμαι εδώ, να συζητήσουμε την επανένωση και ανασύνταξη της Αστικής Δημοκρατίας στα πρότυπα που σας ανέφερα. Γιατί για μένα το μόνο που μετράει είναι η σωτηρία της Πατρίδας και της παράταξης. Όλα τ’ άλλα, τα βάζω σε δεύτερη μοίρα», τόνισε.

Ο Γ. Καρατζαφέρης αναφερόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ, υποστήριξε ότι «Ο κ. Τσίπρας, ενώ βλέπει ότι τα πράγματα στην συγκυβέρνηση δεν πάνε καθόλου καλά, εν τούτοις κάνει ό,τι μπορεί για να μην κερδίσει με άνετη πλειοψηφία. Έχω την εντύπωση ότι ο κ. Τσίπρας δεν θέλει να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ πρώτο κόμμα».

Για τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε ότι «Έχω την αίσθηση ότι ο κ. Βενιζέλος διανύει το πολιτικό του τέλος από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Σαμαράς είναι σε πανικό για το τι μέλλει γενέσθαι την επομένη των εκλογών.

Τέλος σχολιάζοντας τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων δήλωσε «Ότι κουστούμι πληρώσεις, αυτό παίρνεις…».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης: Επί Μητσοτάκη αποφυλακίζεται ο Μιχαλολιάκος – H απάντηση Μαρινάκη

Κασσελάκης: «Ο κόσμος έχει κουραστεί με την αλαζονείες του 41%»

Εργαζόμενοι Νοσοκομείου Αττικόν για Καλλιάνο: «Ενώ ψήφισε μέτρα για την ιδιωτικοποίηση της υγείας, απειλεί γιατρούς και νοσηλευτές»

Ανδρουλάκης: Ο κ. Μητσοτάκης να πει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στο υπουργείο Εσωτερικών – Πλήγμα στην εκλογική διαδικασία

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...