Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ξέφυγε ο Βενιζέλος: Επικρίνει τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές επειδή βοηθούν την Ελλάδα!

Ξέφυγε ο Βενιζέλος: Επικρίνει τους Ευρωπαίους σοσιαλιστές επειδή βοηθούν την Ελλάδα!
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Επίθεση σε Ολάντ, Ρέντσι, Μοσκοβισί, Πιτέλα και τους άλλους Ευρωπαίους σοσιαλδημοκράτες εξαπέλυσε ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος επικρίνοντάς τους γιατί βοηθούν την Ελλάδα.

«Νομίζουν ότι ενθαρρύνουν τον λαό, ενώ ενθαρρύνουν την κυβέρνηση», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλή. Ο Ε. Βενιζέλος δεν έκρυψε την διαφωνία του με την απόφαση της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ να ψηφίσει την χορήγηση της 13ης σύνταξης και δήλωσε ότι «θα ακολουθήσω την απόφαση της πλειοψηφίας της ΚΟ προς την οποία διατύπωσα την άποψή μου για να διαφυλάξω την ενότητα της παράταξης και την προοπτική ενότητας της κεντροαριστεράς».

“Δεν υπάρχουν συνεργοί στην Δημοκρατική Συμπαράταξη”

Αναφερόμενος στην ονομαστική ψηφοφορία ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκτίμησε ότι «βρισκόμαστε σε μία προκλητική προσπάθεια αλλοίωσης των κοινοβουλευτικών διαδικασιών. Το ζητούμενο της κυβέρνησης δεν είναι η εφάπαξ παροχή, αλλά η δημιουργία της ψευδούς εντύπωσης ότι υπάρχει ένα ευρύτερο μέτωπο στήριξης των κυβερνητικών επιλογών.

Αυτό δεν ισχύει, δεν υπάρχουν συνεργοί στην Δημοκρατική Συμπαράταξη και πρωτίστως αυτό αφορά τον ομιλούντα».

Σύμφωνα με τον Ε. Βενιζέλο η κυβέρνηση στήνει «τεχνητό σκηνικό ρήξης» και «δοκιμάζει δύο σενάρια»

Α) «Το πρώτο, το ήπιο, είναι τα ψίχουλα αντιπερισπασμού ως δόλωμα για να ψηφίσουν οι βουλευτές τα μέτρα», σημείωσε κάνοντας λόγο για «αυτοαπατώμενους βουλευτές και απατώμενους πολίτες που θα πιστεύουν ότι πήραν κάτι, ενώ θα έχουν χάσει».

Β) «Το δεύτερο, το σκληρό, της ρήξης, με εκβιασμό των κοινοβουλευτικών θεσμών. Μόνο που όλα τώρα είναι επανάληψη και άρα φάρσα. Αναφέρομαι σε μία δημοψηφισματικού χαρακτήρα επιλογή που θα επιχειρήσει να συσπειρώσει ένα αντιφατικό αντιευρωπαϊκό λαϊκιστικό μέτωπο. Μόνο που αυτά είναι περσινά ξινά σταφύλια και δεν θα προκύψει».

«Μόνη λύση είναι οι εκλογές, η αλλαγή συσχετισμών, μία νέα κυβέρνηση ευρύτερης συνεργασίας με τον ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ να καλείται να συμμετάσχει», εκτίμησε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κώστας Τσουκαλάς για απόφαση Άρειου Πάγου: «Να σταματήσει η αγορά δανείων και ακινήτων να είναι ξέφραγο αμπέλι στις ορέξεις των funds και των servicers»

Κοινή εκδήλωση Αρναούτογλου-Φαραντούρη στις Βρυξέλλες για κλιματικούς πρόσφυγες

Κ. Τσουκαλάς για Συνταγματική Αναθεώρηση: Δεν δίνουμε λευκή επιταγή στην κυβέρνηση

Δημοσκόπηση ALCO: Στο 23,5% η ΝΔ – Απογοήτευση, οργή και ανασφάλεια για το 90% της κοινωνίας

Βενιζέλος για αναθεώρηση Συντάγματος: Η χώρα πρέπει πρώτα να καταστεί διακυβερνήσιμη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...