ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Αντόνιο Γκουτέρες, Κυπριακό Ζήτημα, Κύπρος, Νέα Υόρκη, Νίκος Κοτζιάς, Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ), Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Μυστικές απελάσεις Παλαιστινίων στη Δυτική Όχθη με ιδιωτικό τζετ φίλου του Τραμπ
Καίγονται πετρελαιοπηγές στην Ανατ. Συρία
Στόλος «Global Sumud» - Οι παραμυθάδες «σανδαλάκηδες» με νέο στολίσκο για τη Γάζα στις 29 Μαρτίου
Ο Αλέξης Τσίπρας κατήγγειλε την κυβέρνηση των καρτέλ - Πώς μοίρασαν δισεκατομμύρια ευρώ με απευθείας αναθέσεις
Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ): Ανοιχτή εκδήλωση για τους πρόσφυγες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για τη Νέα Υόρκη αναχωρεί την Παρασκευή ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, προκειμένου να συναντηθεί την Παρασκευή με τον νεοεκλεγέντα γενικό γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, εν όψει της διάσκεψης της Γενεύης για το Κυπριακό.
Κατά την εκεί παραμονή του, ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί, μεταξύ άλλων, με τον πρόεδρο της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, Πέτερ Τόμσον, τον εκτελεστικό διευθυντή της American Jewish Committee (AJC), Ντέιβντ Χάρις, τον επίτιμο διευθυντή της Anti-Defamation League, Αμπραχάμ Φόξμαν και τον απεσταλμένο του γγ ΟΗΕ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, Μάθιου Νίμιτς.
























































