Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Μνημείο καιροσκοπισμού: Η ΝΔ τώρα “μάχεται” κατά των ευέλικτων μορφών εργασίας

Μνημείο καιροσκοπισμού: Η ΝΔ τώρα “μάχεται” κατά των ευέλικτων μορφών εργασίας
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Μνημείο υποκρισίας και πολιτικού ψεύδους αποτελεί το όψιμο ενδιαφέρον της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους εργαζόμενους. Ο νεοφιλελεύθερος Μητσοτάκης αποδεικνύει για άλλη μια φορά πόσο μεγάλο πολιτικό ψεύδος αποτελεί η δήθεν “Συμφωνία Αλήθειας” που πλασάρει, καθώς ανερυθρίαστα κατηγορεί την κυβέρνηση ότι προωθεί τις ευέλικτες μορφές εργασίας τις οποίες όλα τα προηγούμενα χρόνια παρουσίαζε ως πανάκεια για την επιχειρηματικότητα, όπως άλλωστε συμβαίνει και με την θέση του υπέρ των ομαδικών απολύσεων.

Για καθαρά μικροκομματικά οφέλη και για ψηφοθηρικούς λόγους η ΝΔ κατηγορεί τώρα την κυβέρνηση για εγκατάλειψη των μεταρρυθμίσεων, «γκρέμισμα» των διαρθρωτικών αλλαγών, επιβράδυνση της ισχυρής τάσης αποκλιμάκωσης της ανεργίας και για την κυριαρχία ευέλικτων μορφών απασχόλησης, αποδεικνύοντας και τον καιροσκοπισμό της .

Σε κοινή τους δήλωση ο Τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γιάννης Βρούτσης και ο αναπληρωτής Τομεάρχης Θεόδωρος Καράογλου, με αφορμή τα στοιχεία της «ΕΡΓΑΝΗ» του Δεκεμβρίου τονίζουν πως για πρώτη φορά κυριαρχούν οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης, καθώς η μεταξύ τους απόκλιση διευρύνεται ανεξέλεγκτα (-16,3%), σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Όπως λένε «μόνο ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, μειώνοντας τους φόρους, διαμορφώνοντας ελκυστικό κλίμα για επενδύσεις, επαναφέροντας ταυτόχρονα την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα στη χώρα, θα μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει να επιστρέψει στην ανάπτυξη και να φέρει περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις εργασίας» καθώς μόνο έτσι θα τεθούν υγιείς βάσεις για την αύξηση της απασχόλησης και τη μείωση της ανεργίας και θα δημιουργηθούν νέες δουλειές και θα δούμε ξανά την πλήρη απασχόληση να υπερισχύει.

«Είναι η Συμφωνία Αλήθειας, όπως διατυπώθηκε από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη» καταλήγουν στη δήλωσή τους.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Βελόπουλος για αποπομπή Μπρατάκου-Παπασταύρου: Πλανώνται κυβέρνηση και πρωθυπουργός εάν νομίζουν ότι θα διασωθούν

Ανδρουλάκης: Ο πυρήνας του προβλήματος της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...