Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γ. Καρατζαφέρης: Είναι δυνατόν να στέλνουμε στην Ευρώπη ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές… αμανέδων;

Γ. Καρατζαφέρης: Είναι δυνατόν να στέλνουμε στην Ευρώπη ποδοσφαιριστές και τραγουδιστές… αμανέδων;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δριμεία επίθεση στα κόμματα για συγκεκριμένες επιλογές στα ευρωψηφοδέλτιά τους εξαπέλυσε μέσω του Αχελώος TV ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

«Δεν είναι δυνατόν οι αρχηγοί κομμάτων να μην ξέρουν τι σημαίνει Ευρώπη και να βάζουν μέσα ποδοσφαιριστές. Τι να κάνουν αυτοί; Τάκλινγκ στον Όλι Ρεν και στον Αλμούνια;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Ο κ. Καρατζαφέρης μίλησε για το διακύβευμα των εκλογών, την οικονομία αλλά και την πολιτική πρόταση του ΛΑΟΣ όσον αφορά την ανασυγκρότηση της οικονομίας και τις διαρθρωτικές αλλαγές και μεταρρυθμίσεις στην λειτουργία του ασφαλιστικού συστήματος και της πραγματικής οικονομίας.

Στη συνέχεια επισήμανε ότι «φθάσαμε στις 12+1 πριν από τις εκλογές και για το διακύβευμα δε μιλά κανείς: “Εγώ ακούω για διλήμματα σαν του κυρίου Βενιζέλου, που επανέλαβε και ο κύριος Τσίπρας, αλλά κανείς δεν λέει στον κόσμο ότι το 80% των αποφάσεων λαμβάνονται στις Βρυξέλλες, άρα ποιοι θα πάνε πάνω; Μπορούμε να δεχθούμε ότι ο απλός πολίτης μπορεί να μην ξέρει, αλλά αρχηγοί κομμάτων να μην ξέρουν τι σημαίνει Ευρώπη; Και να βάζουν μέσα ποδοσφαιριστές, δηλαδή θα πάει ο άλλος να κάνει τάκλινγκ στον Όλι Ρεν και στον Αλμούνια; Ένας άλλος πάει και μου βάζει έναν τραγουδιστή αμανέδων; Εντάξει, είναι για τα πανηγύρια εκεί πάνω, αλλά όχι να στείλουμε και τον αμανέ”.

Όσο για τις δημοσκοπήσεις, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ τόνισε: «Δίνουν μάξιμουμ 25% σε Σαμαρά και Βενιζέλο. Με αυτό το ποσοστό ποια νομιμοποίηση θα έχει μια κυβέρνηση του 25%; Επομένως, κάτι θα γίνει, άρα να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ; Ήταν ένα κακό αυτό, αλλά αυτό είναι κομμένο στα τρία: είναι ο δεξιούλης κύριος Τσίπρας που πλέον στο πρόγραμμά του δε βλέπω πολλές διαφορές από αυτό του Βενιζέλου-Σαμαρά στα ευρωπαϊκά, είναι όμως και ο σταλινικός κύριος Λαφαζάνης, που λέει τελείως άλλα πράγματα και είναι ο κύριος Δραγασάκης, που λέει άλλα πράγματα. Επομένως, να εμπιστευτούμε ένα κόμμα σπασμένο στα τρία; Το βλέπω πάρα πολύ επικίνδυνο. Έτσι, η υπόθεση πολιτικά οδηγείται ανάμεσα στη Σκύλα και στη Χάρυβδη. Βρισκόμαστε σε μια εξαιρετική καμπή για την Ελλάδα και ζούμε τις παραμονές του 1952, δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε την Ελλάδα να παραπατήσει. Πιστεύω ότι πρέπει να βρούμε το μέγεθος εκείνο που θα συστήσουν μια μεγάλη αστική δημοκρατία απέναντι σε όλα αυτά που συμβαίνουν».

Ολόκληρη η συνέντευξη του Γ. Καρατζαφέρη στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΛΑ.Ο.Σ: Επιστρέφει για την Ευρωβουλή – Βέφα, Ηλιάδη, Βατίδου μεταξύ των υποψηφίων

Κασσελάκης: Αυτά είναι τα ψεύδη της κυβέρνησης Μητσοτάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπλήξει στις εκλογές

Πρόωρες εκλογές ζητάς όταν μπορείς να τις κερδίσεις

Κασσελάκης: Για τους λόγους αυτούς ζητάω πρόωρες εκλογές

Τραμπ: Μάζεψε 50 εκατ. δολάρια για την προεκλογική εκστρατεία του, σε μια δεξίωση

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...