ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
H Δημοκρατική Συμπαράταξη συνεχίζει συστηματικά την προσπάθεια για την περαιτέρω ουσιαστική της διεύρυνση.
Τις τελευταίες ημέρες εξελίσσονται σε πολύ θετικό κλίμα επαφές με την Ένωση Δημοκρατικής Εθνικής Μεταρρύθμισης (ΕΔΕΜ).
Πρόκειται για μια πολιτική Κίνηση αποστασιοποιημένων ή κομματικά ανένταχτων προοδευτικών νέων ανθρώπων, επιστημόνων και επαγγελματιών, που έλαβε μέρος και στις προηγούμενες εκλογές.
Καλά πληροφορημένες πηγές ισχυρίζονται ότι ουσιαστικά είναι θέμα ημερών η συμμετοχή της ΕΔΕΜ στη Δημοκρατική Συμπαράταξη να «κλειδώσει» σε συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τον πρόεδρο της ΕΔΕΜ κ. Απόστολο Πόντα.
























































