ΙράνΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΙσλαμικό ΚράτοςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Να στηρίξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα η ΕΚΤ ζητά ο Παυλόπουλος

Να στηρίξει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα η ΕΚΤ ζητά ο Παυλόπουλος
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Τον νέο πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών (ΕΕΤ) Νικόλαο Καραμούζη και τους αντιπροέδρους της Γεώργιο Χατζηνικολάου, Παναγιώτη-Αριστείδη Θωμόπουλο και Βασίλειο Ράπανο και τον γενικό γραμματέα Χρήστο Γκόρτσο, δέχθηκε σήμερα Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.

Στις δηλώσεις του μπροστά στην κάμερα ο πρόεδρος της ΕΕΤ Νικόλαος Καραμούζης επεσήμανε ότι ο λόγος της επίσκεψής είναι ενημερωτικός για τις εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα και την οικονομία.

“Ο τραπεζικός τομέας έχει σταθεροποιηθεί και υπάρχουν σαφείς ενδείξεις βελτίωσής του”, υπογράμμισε.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχήθηκε στον Ν. Καραμούζη και στους αντιπροέδρους της ΕΕΤ καλή επιτυχία, που θα αποτελέσει επιτυχία του τραπεζικού συστήματος γενικότερα.

«Ξέρουμε όλοι την σημασία την οποία έχει το τραπεζικό σύστημα. Εύχομαι και ελπίζω και από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κυρίως από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας να υπάρξει εκείνη η συμπαράσταση που την αξίζει και την έχει ανάγκη το τραπεζικό μας σύστημα. Ώστε να μπορέσει να αποτελέσει τον μοχλό για την ανάπτυξη της χώρας και την έξοδό της απ’ αυτή την μεγάλη κρίση», ανέφερε ο Πρ. Παυλόπουλος.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 – Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε προοπτική εκτεταμένης συμφωνίας με τη Ρωσία – Η ανθρωπιστική διπλωματία της Μελάνια Τραμπ

Ο Φαραντούρης τα κατάφερε! Η ΕΕ απαιτεί τιμωρία των τζιχαντιστών της Συρίας που επιτίθενται σε Ρωμιούς/Ελληνορθόδοξους

Άμτζαντ Τάχα: Η Μουσουλμανική Αδελφότητα σε αναζήτηση έδρας στην Ευρώπη

Αλ. Τσίπρας: «Η χώρα βουλιάζει στη διαφθορά με αρχιερέα της διαφθοράς τον κύριο Μητσοτάκη»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...