ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Οι Μουσουλμάνοι του Τέξας διεκδικούν πολιτική παρουσία
Οι Τούρκοι προτείνουν στην Αίγυπτο ανυπόστατη ΑΟΖ στην Ανατ. Μεσόγειο
Ο Ερντογάν καταπνίγει την ελευθερία του Τύπου και τρέμει παλλαϊκή εξέγερση
Στην Τουρκία 31,2% η ανεργία - Μία μεγάλη τουρκική οικονομική φούσκα
Εμ. Γερακιός (ΑΑΣΤ) για 28η Οκτωβρίου: «Η ελευθερία απαιτεί ελεύθερα πνεύματα - Αντίσταση σε κάθε μορφή τυραννίας»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ο Υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, θα πραγματοποιήσει από τη Δευτέρα 13 έως και την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου, επίσημη επίσκεψη στο Βιετνάμ.
Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, ο κ. Κοτζιάς θα συναντηθεί με τον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης και Υπουργό Εξωτερικών, κ. Pham Binh Minh.
Μετά το πέρας της συνάντησης, οι δύο Υπουργοί θα προβούν σε δηλώσεις προς τον Τύπο.
Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου, ο Υπουργός Εξωτερικών θα επισκεφθεί το Μαυσωλείο του ιστορικού ηγέτη του Βιετνάμ, Χο Τσι Μινχ, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή κατάθεσης στεφάνου και θα επισκεφθεί την ιστορική οικεία του Στρατηγού Vo Nguyen Giap.
Ο Υπουργός Εξωτερικών θα μεταβεί, στη συνέχεια, στην πόλη Χο Τσι Μινχ, όπου θα συναντήσει τον Πρόεδρο της τοπικής Λαϊκής Επιτροπής, κ. Nguyen Thanh Phong.
Την Τετάρτη το πρωί, 15 Φεβρουαρίου, ο κ. Κοτζιάς θα επισκεφθεί, πριν την αναχώρηση του, το Κέντρο Υψηλής Τεχνολογίας (Saigon Hitech Park) και το Πολεμικό Μουσείο της πόλης.
























































