ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για SPD Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, Γερμανία, Μάρτιν Σουλτς, Ντόναλντ Τραμπ, Παναγιώτης Κουρουμπλής,


















































Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Fuel pass και επιδότηση diesel στην αντλία: Πώς, πότε και για ποιους ενεργοποιούνται τα νέα μέτρα
Ταλ Ντίλιαν: Δεν θα γίνω ο αποδιοπομπαίος τράγος, το Predator παρέχεται αποκλειστικά σε κυβερνήσεις και Αρχές ασφάλειας, αυτοί ορίζουν τους
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Επίθεση σε Γερμανία και Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής, ενώ εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ακόμα και αν συμφωνηθούν κάποια μέτρα κάτω από την πίεση των δανειστών για να κλείσει η β΄ αξιολόγηση αυτά δεν θα χρειαστεί να εφαρμοστούν.
«Όσοι ζητούν εκλογές τους ενδιαφέρει μόνο ο εαυτός τους και πώς θα πάρουν καρέκλες και θα ικανοποιήσουν το προσωπικό τους πάθος», αναφέρει στη συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Κουρουμπλής και συμπληρώνει:
«Είμαι βέβαιος ότι όπως και το ΄16 δεν χρειάστηκε να εφαρμοστεί ο κόφτης έτσι και το ΄19 η οικονομία θα είναι σε εξαιρετικά καλό επίπεδο και ως εκ τούτου τα μέτρα αυτά δεν θα παρθούν. Από εκεί και πέρα όλοι θα κριθούμε το 2019».
Στέλνει μήνυμα στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και επικαλούμενος τη ιστορία σημειώνει ότι «δυο φορές που η Γερμανία βρέθηκε με πολύ μεγάλη δύναμη απέδειξε ότι δεν μπόρεσε να την διαχειριστεί» και με τον τρόπο που πολιτεύεται και τώρα «βάζει όλους τους άλλους Ευρωπαίους απέναντι της και εμβάλει στις σκέψεις τους αρκετές υποψίες».
Επίσης, μιλά και για την δημοσκοπική άνοδο του Μάρτιν Σουλτς και του SPD στη Γερμανία και τονίζει άτι «πρέπει οι Σοσιαλιστές να επιλέξουν πολιτικές που να αισθανθεί ο κόσμος ότι τον αγγίζουν, τον αφορούν στην καθημερινότητά του».
Τέλος, χαρακτηρίζει τον Ντόναλντ Τράμπ «απρόβλεπτο άνθρωπο», που κανείς δεν ξέρει πώς θα κινηθεί και προσθέτει ότι «χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή και παρακολούθηση, εγρήγορση και μελέτη, για να δούμε, πώς θα σταθεροποιηθεί η παγκόσμια κατάσταση».
























































