ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Ελλάδα, οι Καρδούχοι-Κούρδοι και ο τουρκικός αναθεωρητισμός
Η τελική προσφορά του Τραμπ στο Ιράν: Ο λεπτομερής οδικός χάρτης που εστάλη στην Τεχεράνη για την παύση των βομβαρδισμών
Ο Νίκος Δένδιας παρέθεσε γεύμα για την ολοκλήρωση του Ραμαζανιού στους Άραβες διπλωμάτες κι άλλους μουσουλμάνους φίλους της Ελλάδας
Ιράν: Συνελήφθη Διευθύντρια Κέντρου Αποκατάστασης αφού αρνήθηκε τη χρήση ορφανών με αναπηρία ως ανθρώπινες ασπίδες
Ιράν: Κατάληψη της εξουσίας από τους Φρουρούς της Επανάστασης: Η σκιώδης ηγεσία της Τεχεράνης σκληραίνει τη στάση της καθώς ο
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Για πρωτοφανή ψηφοθηρία κατηγορεί η Σαμιακή Γνώμη τον δήμαρχο Σάμου Στέλιο Θάνο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Δήμαρχος προχώρησε λίγες ημέρες πριν, στην πρόσληψη 20 εργατών καθαριότητας στο Δήμο επικαλούμενος εποχικές ανάγκες και λόγω της έναρξης της τουριστικής περιόδου!
Το δημοσίευμα του τοπικού Μέσου αναφέρει, ότι “παρόλο που τα τελευταία χρόνια όλο το νησί σε αντίστοιχες περιόδους “φώναζε” για προσλήψεις που δεν γίνονται, την κατάλληλη χρονική στιγμή, ο Δήμαρχος κ. Θάνος φέτος (παραμονές των εκλογών) θυμήθηκε ότι μπήκε η τουριστική περίοδος!
Άσχετα όμως με αυτό ο κ. Θάνος προχώρησε μια διαδικασία που είναι εντελώς παράνομη αφού αγνόησε Νόμους και Εγκυκλίους καταπατώντας κάθε έννοια ίσης διεκδίκησης (από τους αντιπάλους του) του δημαρχιακού θώκου”, καταλήγει.
Διαβάστε αναλυτικά το ρεπορτάζ στη Σαμιακή Γνώμη
























































