Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Τσαβούσογλου σε νευρική αμηχανία: “Ξέρουν πολύ καλά οι Έλληνες τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός”

Ο Τσαβούσογλου σε νευρική αμηχανία: “Ξέρουν πολύ καλά οι Έλληνες τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός”
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Με κουβέντες νηπιαγωγείου, που φανερώνουν για μια ακόμη φορά τη νευρικότητα του τουρκικού καθεστώτος, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου αποκάλεσε την Κυριακή τον Νίκο Κοτζιά “κακομαθημένο παιδί”, ενώ φρόντισε να ανεβάσει το διαλυμένο ηθικό των Τούρκων ισχυριζόμενος ότι οι Έλληνες ξέρουμε τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός.

Πράγματι ξέρουμε. Είναι ένας στρατός “κοπάδι”, με συντετριμμένο ηθικό, που δεν μπορεί να νικήσει τους τζιχαντιστές στη Συρία και “καταλαμβάνει” πόλεις που κρατά το ISIS μόνο εάν του παραδοθούν.

Γνωρίζουμε επίσης ότι δεν ήξεραν να πετάνε τα αεροπλάνα τους τις καλές εποχές, όχι τώρα που όσοι πιλότοι τους είχαν κάποια ιδέα βρίσκονται στις φυλακές.

Δεν θα συζητήσουμε για τον στόλο τους, ελπίζουμε να κατάφεραν να μάθουν που βρίσκεται η Μάλτα.

Επίσης ξέρουμε σε τι διακρίνεται ο τουρκικός στρατός. Στους βιασμούς και στο πλιάτσικο. Στα βασανιστήρια και στις βιαιοπραγίες.

Αυτός ο στρατός κοπάδι ποτέ δεν νίκησε τον ελληνικό στρατό εάν δεν είχε προηγηθεί μια προδοσία στους κόλπους του ελληνικού στρατού.

Και πάντοτε οι λιγότεροι αριθμητικά Έλληνες νικούσαν τους Τούρκους στις μάχες όχι μόνο λόγω ηρωισμού αλλά και ευφυίας, που στερείται η κουτοπόνηρη ανατολίτικη φάρα τους.

«Κακομαθημένο παιδί» που εμποδίζει τη βελτίωση των ελληνοτουρικών σχέσεων χαρακτηρίζει ο Τούρκος υπουργός εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου τον Έλληνα ομόλογό του Νίκο Κοτζιά, στον απόηχο των χθεσινών δηλώσεών του, ενώ εκτοξεύει νέες απειλές τονίζοντας ότι οι Έλληνες «ξέρουν καλά τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός».

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Anadolu και η ΕΡΤ, οι νέες δηλώσεις έγιναν στην Ένωση Δημοσιογράφων Αττάλειας.

Σύμφωνα με αυτές ο Τσαβούσογλου ζήτησε το «κακομαθημένο παιδί» ο κ. Κοτζιάς «να μην ρίχνει σκιά στις σχέσεις των δύο λαών.»

«Δεν υπάρχει ανάγκη να κάνουμε επίδειξη δύναμης όμως όταν έρθει η στιγμή οι Έλληνες ξέρουν καλά τι μπορεί να κάνει ο τουρκικός στρατός», είπε ο Τούρκος ΥΠΕΞ.

Ποια επίδειξη δύναμης να κάνετε βρε φρενοκομεία που δεν έχετε πιλότους για τα αεροπλάνα σας και στη Συρία σας αιχμαλώτιζαν τα τανκς οι τζιχαντιστές;

Ο Τσαβούσογλου κατηγόρησε τον κ. Κοτζιά ότι προβαίνει συνεχώς προκλητικές δηλώσεις και πρόσθεσε ότι η Τουρκία αποδίδει «μεγάλη σημασία στη στις σχέσεις με την Ελλάδα. Υπήρξαν πόλεμοι αλλά έχει υπάρξει και επαναπροσέγγιση τα τελευταία χρόνια» σημείωσε.

Ο Τσαβούσογλου κατέληξε λέγοντας «ας μην δοκιμάζουν την υπομονή μας».

Η μεγάλη πλάκα με τον Τσαβούσογλου είναι ότι δανείζεται τα επιχειρήματα του Κοτζιά για να του απαντήσει. Δικά του δεν έχει;

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Ερντογάν είπε τον Νετανιάχου «σφαγέα» και «Χίτλερ» και επιτέθηκε στις ΗΠΑ

Σαμαράς: «Καρφιά» για «επαγγελματίες κατευναστές» στην κυβέρνηση – Τι είπε για Τουρκία και Κόσοβο

Ο φαφλατάς Ερντογάν διαδίδει ότι εκείνος «ακύρωσε» με τον Μπάιντεν

Ο Γεραπετρίτης αδειάζει ξανά την Μπακογιάννη για το Κόσοβο

Νέα κρίση στις Αμερικανοτουρκικές σχέσεις; – Ο Ερντογάν ανέβαλε τη συνάντηση του με τον Μπάιντεν

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...