Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σκίτσο με τον Κολοκοτρώνη και τον Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό

Σκίτσο με τον Κολοκοτρώνη και τον Μπότσαρη να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ένα σκίτσο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τους ήρωες της Ελληνικής Επανάστασης, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και Μάρκο Μπότσαρη να σχηματίζουν με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό, έχει προκαλέσει αναστάτωση.

Για το θέμα, που δημοσιεύει η ιστοσελίδα Himara.gr ενημερώθηκε, όπως σημειώνει, από την οργάνωση macedonianleague.org, η οποία αναφέρει πως μια “νεοσυσταθείσα αλβανική, νεοναζιστική οργάνωση”, με την ονομασία “Lëvizja për Shqipëri të Bashkuar”, έχει δημιουργήσει το εν λόγω σκίτσο.

Στην πραγματικότητα όμως το σκίτσο αυτό δεν ανήκει στην οργάνωση του Veliu (Βέλιου) αλλά στον γνωστό Αλβανό σκιτσογράφο Bujar Kapexhiu και δημοσιεύθηκε στην Αλβανική εφημερίδα MAPO την 1η Φεβρουαρίου.

Εκείνες τις ημέρες ήταν στην επικαιρότητα η υπόθεση των Αλβανών νεοσυλλέκτων που σχημάτιζαν τον αλβανικό αετό φορώντας την παραλλαγή του ελληνικού στρατού.

Χρεώνοντας στον Veliu ανθελληνικές πράξεις ή ακόμη και σκίτσα άλλων, το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τον κάνουμε “μάγκα” στους συμπατριώτες του.

Το macedonianleague.org, τονίζει ακόμη πως «από την ίδρυση της νεοναζιστικής οργάνωσης, τον Ιούλιο του 2016, ο ηγέτης της, Ταχίρ Βέλιου (Tahir Veliu), προωθεί ενεργά τον αντι-ελληνισμό και την αποσταθεροποίηση των Βαλκανίων.

Ο Veliu ενθαρρύνει ανοιχτά και στρατολογεί νεαρούς Αλβανούς στην Ελλάδα, τα Βαλκάνια και ολόκληρο τον κόσμο για την δημιουργία μιας ομάδας πολιτικών οργανώσεων, ενώ παράλληλα απαιτεί όλοι οι Αλβανοί να κάνουν δωρεές για τον στρατιωτικό εξοπλισμό της οργάνωσης».

Το Himara.gr συμπληρώνει πως η συγκεκριμένη οργάνωση ανέλαβε την ευθύνη για τις επιθέσεις σε περιουσίες Ελλήνων σε Χειμάρρα και Δρόπολη με σκοπό να κατεβάσουν την ελληνική σημαία.

Αυτές οι ενέργειες κατά της Ελλάδας γίνονται στα πλαίσια της γνωστής τακτικής που ακολουθεί οποιοσδήποτε Αλβανός θέλει να γίνει διάσημος πολιτικός εντός 24 ωρών.

Ο ανθελληνισμός πουλάει ακόμη στην Αλβανία και ο Veliu, ο οποίος μεγάλωσε στον Καναδά και πρόσφατα επέστρεψε στην χώρα του, όπως όλα δείχνουν το γνωρίζει αυτό πολύ καλά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Θεόδωρος Γκότσης: Η Κύπρος «δεν αναγνωρίζει την μονομερώς ανακηρυχθείσα ανεξαρτησία» του Κοσόβου

Το κατοχικό ψευδοκράτος των αποσχιστών στην Κύπρο πανηγυρίζει με τα «κατορθώματα» της Ντόρας Μπακογιάννη και της ΝΔ

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

Αλέξης Τσίπρας: «Δεν υπάρχουν εύκολες λύσεις για την ειρήνη»

Ο Σκωτικός Τύπος (ΑΑΣΤ) τίμησε τη μνήμη του Εμμανουήλ Ξάνθου – «Σεβασμός στα ιδανικά της ελευθερίας, της αδελφότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας»

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...