Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Γεροβασίλη: Εμείς θέλουμε η αξιολόγηση να κλείσει χθες

Γεροβασίλη: Εμείς θέλουμε η αξιολόγηση να κλείσει χθες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Σήμερα είναι προγραμματισμένο να γίνει η τελευταία συνάντηση με τους θεσμούς, το βράδυ θα έχουμε μια καθαρή εικόνα αν τα κλιμάκια θα φύγουν και αν φύγουν πότε θα ξαναγυρίσουν”, τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Real FM.

Όπως επεσήμανε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, υπάρχει μια πρόοδος, «ωστόσο δεν υπάρχει η απόλυτη σύγκλιση ακόμη τουλάχιστον». Σημείωσε πάντως ότι «περιμένουμε να υπάρξει πρόοδος και σήμερα».

“Εκτιμώ ότι καθημερινά υπάρχουν συγκλίσεις, γιατί αναλύονται σε βάθος τα ζητήματα”, συμπλήρωσε, επισημαίνοντας όμως τις αποκλίσεις που, όπως είπε, υπάρχουν, μεταξύ ΔΝΤ και Ευρωπαίων.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η Όλγα Γεροβασίλη είπε ότι «εμείς θέλουμε η αξιολόγηση να κλείσει χθες, για να μην υπάρχει μια μακρόσυρτη περίοδος, που δημιουργεί αστάθεια στην οικονομία».

Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση δεν φοβάται το πολιτικό κόστος, τονίζοντας ότι θέλει να κάνει το καλύτερο δυνατό για τη χώρα.

Ερωτηθείσα για τις απαιτήσεις του ΔΝΤ, η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης ανέφερε ότι δεν ξέρει τις πραγματικές του προθέσεις, αν θέλει, όπως είπε, να μείνει σε ένα πρόγραμμα με ευρωπαϊκά χαρακτηριστικά.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΔΝΤ: Χαμηλώνει τον πήχη της ανάπτυξης για την ελληνική οικονομία στο 1,8% το 2026

Μητσοτάκης: Όχι πρόωρες εκλογές, όχι ανασχηματισμός

Ουκρανία: Δάνειο 8,1 δισ. δολαρίων από το ΔΝΤ

Το Μαξίμου απάντησε στον Σαμαρά: «Συνήθεις εκτός πραγματικότητος τοποθετήσεις»

Ο Αντώνης Σαμαράς ξεσκέπασε τον Κυρ. Μητσοτάκη: «Δυνητική εκχώρηση κυριαρχικών μας δικαιωμάτων» στην ΑΟΖ – Τι αποκαλύφθηκε!

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...