Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σόιμπλε: Δεν αντιπαθώ τους Έλληνες αλλά πρέπει να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις

Σόιμπλε: Δεν αντιπαθώ τους Έλληνες αλλά πρέπει να εφαρμοστούν οι μεταρρυθμίσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν είναι ότι δε συμπαθώ τους Έλληνες, αλλά θα έπρεπε να έχω τον χαρακτήρα της Μητέρας Τερέζας για να ασκώ ηπιότερες πιέσεις για υλοποίηση μεταρρυθμίσεων».

Με αυτή τη δήλωση θέλησε να υπογραμμίσει την ανάγκη εφαρμογής μεταρρυθμίσεων από την ελληνική κυβέρνηση ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

“Oικονομικά επιτυχής η πολιτική στις διασώσεις κρατών”

Μιλώντας σε εκδήλωση της Deloitte στη Γερμανία, ο Γερμανός υπουργός χαρακτήρισε την πολιτική που ακολουθείται στις διασώσεις κρατών στην Ευρωζώνη «οικονομικά επιτυχή, αλλά πολιτική προβληματική».

Με το βλέμμα στις εκλογές του Σεπτεμβρίου, ο Σόιμπλε ανέφερε πως η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της χώρας νομοθέτησε πολιτικές βιωσιμότητας, που σημαίνει ότι δε θα χρειαστεί η λήψη νέων δανείων κατά την επομένη κοινοβουλευτική περίοδο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ένα από τα πιο σημαντικά ανεπίλυτα προβλήματα αυτή τη στιγμή είναι να κλείσουν τα διεθνή φορολογικά παραθυράκια.
Ο Γερμανός υπουργός προειδοποίησε ότι ο κόσμος είναι επικίνδυνα κοντά στην επιστροφή των εθνικών συνόρων.

Σε σύντομο σχόλιό του για την έξοδο του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ο Σόιμπλε επισήμανε την ανάγκη οι ζημιές, λόγω Brexit, να είναι οι μικρότερες δυνατές και για τις δύο πλευρές.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Νίκος Δένδιας: «Δεν υπάρχει προγραμματισμένη συνάντηση εδώ, στις Βρυξέλλες, με τον Τούρκο ομόλογό μου κ. Γκιουλέρ»

Φαραντούρης στην Ευρωβουλή: «Ροπή της Τουρκίας στην παραβίαση του κράτους δικαίου» – «Πώς είναι δυνατόν να αποτελεί αξιόπιστο εταίρο της ΕΕ και πυλώνα της Ασφάλειας και Άμυνας της Ευρώπης;»

Μακρόν: «Εάν δεν κάνουμε τίποτα, η Ευρώπη θα έχει αφανιστεί σε πέντε χρόνια»

Ούρσουλα σε Φαραντούρη για σφαγές στη Συρία: «Έχεις δίκιο, θα λάβουμε μέτρα»

Η Διεθνής Διαφάνεια για τη διαφθορά στην Ελλάδα: Παραμένει στις τελευταίες θέσεις της ΕΕ

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...