Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Ράμα υπονόησε ότι η Ελλάδα θέλει να τον ανατρέψει – Σε πανικό ο “υπάλληλος” του Ερντογάν

Ο Ράμα υπονόησε ότι η Ελλάδα θέλει να τον ανατρέψει – Σε πανικό ο “υπάλληλος” του Ερντογάν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο “γενίτσαρος” ελληνικής καταγωγής πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, που έχει μετατρέψει την Αλβανία σε τουρκικό προτεκτοράτο και σε χασισοφυτεία της Ευρώπης, έφτασε στο εξωφρενικό σημείο μέσω των “αφοσιωμένων” στο καθεστώς του εφημερίδων να κατηγορεί την ελληνική κυβέρνηση ότι θέλει να τον ανατρέψει.

Η αλβανική εφημερίδα TEMA, μια από τις φυλλάδες του καθεστώτος Ράμα, έγραψε την Τετάρτη, με αφορμή δηλώσεις του Έντι Ράμα σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματός του όπως και στη συνέντευξη που έδωσε την Τρίτη το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό Top Channel, τα ακόλουθα εξωφρενικά:

«Προκάλεσαν αίσθηση οι δηλώσεις του πρωθυπουργού Ράμα στη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας του Σοσιαλιστικού Κόμματος, σύμφωνα με τις οποίες, αλβανικοί πολιτικοί κύκλοι της αντιπολίτευσης συνεργάζονται με ξένες χώρες για να προκαλέσουν ταραχές στην Αλβανία.

»Τις δηλώσεις αυτές επανέλαβε στην εκπομπή του Top Channel όπου επισήμανε ότι “οι εταίροι μας θα απογοητεύονταν εάν αλλάζαμε πορεία, υπάρχουν όμως άλλοι που θα ήθελαν κάτι τέτοιο. Ο Αρχηγός της Αντιπολίτευσης έχει κάθε δικαίωμα να μην κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε φίλους και εκείνους που δεν θέλουν το καλό της Αλβανίας. Τόσα μπορώ να πω σήμερα, και εδώ δεν μιλώ για εχθρούς”.

»Δεν είναι δύσκολο να σχολιάσει ή να καταλάβει κανείς για ποιον μιλούσε ο πρωθυπουργός, αρκεί να αναφερθεί στη στενή συμμαχία που έχει εδραιωθεί πλέον ανάμεσα σε πολιτικούς κύκλους της χώρας, στην ελληνική κυβέρνηση και ελληνικούς κύκλους, με στόχο την ανατροπή του Ράμα.

»Ο ΥΠΕΞ κ. Κοτζιάς δήλωσε στα τέλη του προηγούμενου μήνα ότι η κυβέρνηση Ράμα θα πέσει, τα ίδια σχεδόν δήλωσε και ο Πρόεδρος του ΚΕΑΔ Βαγγέλης Ντούλες σε τηλεοπτική συνέντευξη.

»Έχουμε επίσης την επίσκεψη Μέτα στην Αθήνα, τις δηλώσεις μετά την επίσκεψη αυτή και τις προσπάθειες ελληνικών “Σειρήνων” να προσελκύσουν το Μέτα.

»Από καιρό λειτουργεί μια στενή σχέση μεταξύ Δημοκρατικού Κόμματος, Ντούλε και ελληνικών ακραίων κύκλων στην Αλβανία και εκτός.

»Το Παράρτημα του Δημοκρατικού Κόμματος Χειμάρρας λειτουργεί προς όφελος του ΚΕΑΔ [ελληνικού μειονοτικού κόμματος].

»Και ο νεαρός πολιτικός από τις ΗΠΑ που μίλησε στο αντίσκηνο της Αντιπολίτευσης ως εκπρόσωπος της Νεολαίας των Ρεπουμπλικάνων, διατηρεί σχέσεις με ελληνικούς ακραίους κύκλους.

»Πρόβλημα εδώ δεν είναι η συμμαχία του Ντούλε με το Δημοκρατικό Κόμμα, αλλά η ολίσθηση του Ντούλε προς τον ακραίο εθνικισμό και τη δημιουργία οξυμένου κλίματος στη Χειμάρρα από το ίδιο το Δημοκρατικό Κόμμα, προσελκύοντας αριβίστες όπως ο Νικολάκης Νεράντζης, χρησιμοποιώντας θέσεις τις οποίες υποστηρίζει η Αθήνα».

Προφανώς το καθεστώς Ράμα, συνηθισμένο από τους Τούρκους “αφέντες” του που συμπεριφέρονται στην Αλβανία σαν να είναι νεο-οθωμανική αποικία, προσπαθούν να χρεώσουν και στην Ελλάδα τέτοιες πολιτικές.

Η Ελλάδα έχει αποδείξει ούτε ουδέποτε αναμίχθηκε στα εσωτερικά της Αλβανίας, ακόμα και όταν η χώρα κατέρρευσε με τις “πυραμίδες” τη δεκαετία του 1990. Οι ελληνικές κυβερνήσεις “μιλάνε” μόνο όταν παραβιάζονται τα ανθρώπινα και πολιτικά δικαιώματα της Ελληνικής Εθνικής Μειονότητας και έχουν κάθε δικαίωμα να το κάνουν αυτό και μάλιστα σε μια περιοχή όπως η βόρεια Ήπειρος που αποτελεί πανάρχαια ελληνική γη.

Ο Ράμα που “μπερδεύεται” στα Σκόπια και στη Σερβία συνεχώς, αυτό το ποντικάκι χωρίς στρατό, αυτός ο καιροσκόπος που παρέδωσε την Αλβανία υπό νεο-οθωμανικό έλεγχο και στα κυκλώματα των εμπόρων ναρκωτικών, ο υποτακτικός του Τζορτζ Σόρος, που έτσι και χάσει τη διακυβέρνηση της Αλβανίας είναι βέβαιο ότι θα βρεθεί κατηγορούμενος σε δικαστήριο της χώρας του, καλό είναι να προσέχει τις κουβέντες του όταν τολμά να εμπλέκει την Ελλάδα στο χάος που έχει δημιουργήσει στο εσωτερικό της πατρίδας του και στις γειτονικές του βαλκανικές χώρες.

Η Ελλάδα δεν είναι μια βαλκανική “μπανανία”, είναι μια ισχυρή στρατιωτική ΝΑΤΟϊκή δύναμη, προμαχώνας της Δύσης και του ΝΑΤΟ και η μόνη δύναμη σταθερότητας και ειρήνης στην περιοχή.

Όλοι οι βαλκανικοί λαοί στην Ελλάδα έχουν έναν φίλο, έναν σύμμαχο, έναν ειλικρινή εταίρο στην ευρωπαϊκή τους πορεία, στην πρόοδο και στη δημοκρατία.

Τριτοκοσμικοί ηγετίσκοι φερέφωνα του ημίτρελου της Άγκυρας, όπως ο Έντι Ράμα, δεν τολμούν να πουν την αλήθεια στον λαό τους, ότι δηλαδή η νέα διακυβέρνηση Τραμπ τον έχει στη “μαύρη λίστα” εξαιτίας των σχέσεών του με Σόρος και Ερντογάν. Γιατί το πραγματικό πρόβλημα του Ράμα βρίσκεται στην Ουάσιγκτον.

Ίσως ο Ράμα να νομίζει, μέσα στη… σούρα του, ότι οι ΗΠΑ έχουν αναθέσει στην Αθήνα να του πάρει το κεφάλι.

Η Αθήνα όμως δεν είναι Άγκυρα για να συμπεριφέρεται στους γείτονές της με τέτοιους πρωτόγονους τρόπους.

Η Αθήνα είναι η μοναδική αξιόπιστη σύμμαχος των ΗΠΑ στα Βαλκάνια, αυτό είναι αλήθεια. Αλλά αυτός θα ήταν λόγος για τον Ράμα και τον κάθε Αλβανό πρωθυπουργό να είναι αφοσιωμένος φίλος των Αθηνών αντί να επιτίθεται συνεχώς στην Ελλάδα εκτελώντας εντολές του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και της Μουσουλμανικής Αδελφότητας.

Οι Αλβανοί έχουν μόνο έναν φυσικό σύμμαχο στα Βαλκάνια. Την Ελλάδα. Οι πρόγονοί τους πριν 150 χρόνια το γνώριζαν όταν ζήτησαν να ενωθούν με την Ελλάδα σε ομοσπονδία. Ας συνέλθουν οι Αλβανοί και ας παραδειγματιστούν από τους προγόνους τους, που θεωρούσαν τους εαυτούς τους κομμάτι της Ελλάδας, αντί να είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι των Τούρκων, όπως τους κατάντησε ο Έντι Ράμα.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Συνελήφθη με εντολή της Ειδικής Εισαγγελίας ο διορισμένος δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Η σύλληψη έγινε μετά από καταγγελία του εκλεγμένου Φρέντη Μπελέρη

Κατακραυγή για τον τραμπούκο Ράμα: Έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

Διπλωματικές πηγές: Ο Ερντογάν διαστρεβλώνει την ιστορική αλήθεια για την Κύπρο και προσβάλει τις μνήμες των θυμάτων

Γεραπετρίτης: Στον ελληνοτουρκικό διάλογο δεν τίθενται ζητήματα που άπτονται της εθνικής κυριαρχίας

Νίκος Δένδιας: Εξαιρετικό επίπεδο διμερούς αμυντικής σχέσης Ελλάδος–Μαυροβουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...