Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΤεχνητή ΝοημοσύνηΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Ο Βοσκόπουλος του “Ουράνιου Τόξου” ονειρεύεται μια πτωχευμένη Ελλάδα που θα τρέμει τα Σκόπια

Ο Βοσκόπουλος του “Ουράνιου Τόξου” ονειρεύεται μια πτωχευμένη Ελλάδα που θα τρέμει τα Σκόπια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Βαλκάνια, Παύλος Βοσκόπουλος, Σκόπια,

Ο γραμματέας του κόμματος «Ουράνιο Τόξο», που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί τους σλαβομακεδόνες της Ελλάδας, ο Πάβλε Βοσκόπουλος Φιλίποφ, σε συνέντευξή στου στην εφημερίδα των Σλάβων της Αλβανίας «Ίλιντεν» αναφέρει ότι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει με τη δημοκρατία της (ψευδο)Μακεδονίας, ως χώρα καταγωγής της ψευδομακεδονικής μειονότητας (στην Ελλάδα) είναι να γίνει μια ευημερούσα, πλούσια χώρα στην περιοχή, μεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

«Φαντασθείτε να πτωχεύσει η Ελλάδα και η [ψευδο]Μακεδονία [τα Σκόπια δηλαδή] να είναι χώρα της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και η Ελλάδα να βρίσκεται έξω από αυτούς τους διεθνείς οργανισμούς τα επόμενα χρόνια. Τότε θα αρχίσει μια άλλη ιστορία, στην Ελλάδα ο μεγαλύτερος φόβος θα είναι τότε οι [ψευδο]Μακεδόνες», λέει.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η ελληνική «αντι-μακεδονική» ιδεολογία από το 1913 μέχρι σήμερα διαδίδει ότι οι [ψευδο]Μακεδόνες στην Ελλάδα είναι Έλληνες που μιλούν, μια ανύπαρκτη γλώσσα και ότι είναι «σλαβόφωνοι» και μιλούν ένα “ιδίωμα” ό,τι απέμεινε από το παρελθόν και το χρόνο των Σλάβων εισβολέων και κατακτητών. Αυτοί οι «σλαβόφωνοι» Έλληνες πολίτες δεν είναι καθαρόαιμοι Έλληνες.

Το ελληνικό «ευαγγέλιο», λέει ότι στην Ελλάδα ζουν Έλληνες, δεν υπάρχουν μειονότητες. Ωστόσο, πρόσθεσε, έχει αναγνωρισθεί μόνο μία, η «μουσουλμανική» μειονότητα στην Ελλάδα, σύμφωνα με τη Σύμβαση της Λωζάννης ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία το 1923.

Αναφερόμενος στον πολιτικό σχηματισμό του «Ουράνιου Τόξου» και στην ισχνή του δύναμη, δηλώνει ότι «η πολιτική αφομοίωσης της Ελλάδας για δεκαετίες, δυστυχώς έχει αποτελέσματα.

Επίσης, ένα άλλο εμπόδιο είναι το πολιτικό σύστημα στην Ελλάδα, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να περιθωριοποιήσει το κόμμα και το παρουσιάζει ως κόμμα των «πρακτόρων των Σκοπίων» στην Ελλάδα, σημειώνει μεταξύ των άλλων η σλαβική εφημερίδα των Σκοπίων Utrinski.mk

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Ο Αλβανός «δημοσιογράφος» Αρτάν Χότζα κατηγόρησε την Ελλάδα ότι προστατεύει το οργανωμένο έγκλημα

Σερβία: Σλαβο-ορθόδοξοι υποκριτές θεολόγοι κατά Οικ. Πατριαρχείου και γεωπολιτικής

Κοκαΐνη και Μπανάνες: Πώς διακινητές των Βαλκανίων χρησιμοποίησαν φορτία φρούτων για τη λαθραία διακίνηση ναρκωτικών

Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους – Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια

Στην Αλβανία νεο-οθωμανοί εθνοϊσλαμιστές διαδίδουν φαντασιοπληξίες και «φλερτάρουν» με τις συνέπειες

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Υδρίτες Μεθανίου: Στην ελληνική ΑΟΖ τα μεγαλύτερα αποθέματα στην Ευρώπη
​Οι υδρίτες μεθανίου, γνωστοί και ως μεθανυδρίτες ή κλειθρίτες, είναι στερεές κρυσταλλικές δομές που σχηματίζονται...