ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρκία: Μέσα σε μια εβδομάδα πούλησε τεράστια αποθέματα σε χρυσό
Ισπανία: Πέθανε με ευθανασία η 25χρονη Νοέλια Καστίγιο - Τι είπε λίγο πριν το θάνατο της
Εγιάλ Ζαμίρ: Προειδοποίηση για «κατάρρευση» των IDF «εκ των έσω» λόγω έλλειψης ανθρώπινου δυναμικού
Κλιμάκωση στην Τεχεράνη: Οι σκληροπυρηνικοί ωθούν το Ιράν προς τα πυρηνικά όπλα εν μέσω ισραηλινών πληγμάτων
Ιράν: Περισσότεροι από 1.000.000 μαχητές έτοιμοι να αντιμετωπίσουν Αμερικανούς στρατιώτες
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Προδότη και ξευτελισμένο χαρακτηρίζει τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, καταγγέλλοντάς τον πως «παραβιάζει τη λαϊκή εντολή και παραδίδει τη χώρα στα κοράκια».
«Ο Αλέξης Τσίπρας είναι και προδότης και ξεφτιλισμένος. Είναι το λιγότερο που μπορώ να πω. Το ίδιο θα του έλεγα και κατά πρόσωπο» αναφέρει χαρακτηριστικά, σε συνέντευξή της στην «Εφημερίδα των Συντακτών».
Στο ίδιο πλαίσιο, επισημαίνει ότι «μπήκα σ’ αυτή τη μάχη για να αποτινάξουμε τα μνημόνια».
«Δεν μπορώ να συμβιβαστώ με τίποτε λιγότερο από το να ρίξουμε αυτό το καθεστώς» σπεύδει να προσθέσει.
Προχωρώντας ένα βήμα παραπέρα, η κα Κωνσταντοπούλου καλεί τους πολίτες σε γενική ανυπακοή και άρνηση πληρωμής φόρων και εισφορών.
«Οι Έλληνες κι οι Ελληνίδες είναι ώριμοι-ες να ρίξουν το καθεστώς των μνημονίων, να βρουν την πίστη στον εαυτό τους και τις δυνάμεις τους, να παλέψουν και να νικήσουν» καταλήγει.
























































