ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ρωσικό πλοίο-φάντασμα βυθίστηκε από τορπίλη υψηλής τεχνολογίας στη Μεσόγειο
Τουρκικά ΜΜΕ δημιουργούν «κλίμα» για πόλεμο Ελλάδας-Τουρκίας το φθινόπωρο
Η μάχη για τη Βηρυτό: Η Χεζμπολάχ σχεδιάζει βίαιη κατάληψη της λιβανέζικης πρωτεύουσας
Ηλιούπολη - Το σημείωμα της 17χρονης πριν πέσει στο κενό: «Αυτός ο κόσμος δεν είναι πια για μένα»
Ισραήλ: Σε τροχιά πρόωρων εκλογών λόγω των Υπερορθόδοξων Εβραίων - «Τέρμα η εμπιστοσύνη στον Νετανιάχου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Δριμεία επίθεση στον Κώστα Σημίτη εξαπολύει ο Πάνος Καμμένος με συνέντευξή του στην Realnews, ενώ επικριτικός εμφανίζεται και έναντι των Γιάννη Στουρνάρα και Γιάννο Παπαντωνίου.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων χαρακτηρίζει ως εφιάλτη την πρόσφατη επανεμφάνιση του πρώην πρωθυπουργού, ενώ στο σχόλιο του κ. Σημίτη ότι η διαφθορά είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο και δεν χρειάζεται εξεταστικές επιτροπές, ο κ. Καμμένος απαντά: «Είναι ο πρωθυπουργός του χρηματιστηρίου, ο πρωθυπουργός του Παπαντωνίου, ο πρωθυπουργός του Τσοχατζόπουλου, ο πρωθυπουργός που πρότεινε στους Έλληνες να αγοράσουν μετοχές, ενώ ο ίδιος και οι δικοί του πωλούσαν. Το ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο κ. Σημίτης είναι ευθύνη όλων μας».
Ερωτηθείς για το αν συμφωνεί με την άποψη ότι υπάρχει ώσμωση μεταξύ του κ. Σημίτη και άλλων εκσυγχρονιστών με τη ΝΔ, ο υπουργός απαντά: «Αυτή δεν είναι ώσμωση, είναι τα “καυσαέρια” του κ. Σημίτη, τα οποία έχουν εισέλθει στον χώρο της ΝΔ».
Για την κόντρα των τελευταίων ημερών μεταξύ της κυβέρνησης και του διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος, ο κ. Καμμένος απαντά ότι «όσο ο κ. Στουρνάρας επιμένει στις συναντήσεις με το παρελθόν του, νομίζω ότι με αυτά που κάνει δημιουργεί ο ίδιος πρόβλημα και όχι η κυβέρνηση προς τον κ. Στουρνάρα».
























































