ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Χαμάς σχεδιάζει επανάληψη της 7ης Οκτωβρίου στην Ιουδαία και τη Σαμάρεια
Οι Ισραηλινοί καταλαμβάνουν τον τουρκικό τζιχαντιστικό στολίσκο που έπλεε προς τη Γάζα
Η Μέρκελ καλεί την ΕΕ να κάνει διαπραγματεύσεις με τον Πούτιν για να μπει φρένο στον Τραμπ
Η Τουρκία καταδίκασε την αναχαίτιση του τουρκικού τζιχαντιστικού στολίσκου από το Ισραήλ: «Πράξη πειρατείας» λένε οι νεο-οθωμανοί πειρατές
Το ΚΥΣΕΑ έδωσε το «πράσινο φως» για τις δύο φρεγάτες Bergamini
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Nα γίνει έρευνα και να δοθούν απαντήσεις για τις αστοχίες των exit poll της περασμένης Κυριακής επεσήμανε η υποψήφια περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου.
Όπως αναφέρει, τίθενται σοβαρότατα ερωτήματα που αφορούν στη διεξαγωγή και τον ρόλο τόσο των δημοσκοπήσεων όσο και των exit poll, καθώς «είναι σαφές ότι επιχειρείται ο επηρεασμός και η χειραγώγηση της κοινής γνώμης. Επιχειρείται η αλλοίωση της λαϊκής βούλησης».
Ο συνδυασμός της κ. Δούρου «Δύναμη Ζωής» «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου απέναντι σε αυτού του είδους τις μεθοδεύσεις κατά της Δημοκρατίας, κατά της ελεύθερης και ακηδεμόνευτης έκφρασης των πολιτών».
























































