ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ευρωπαϊκή Ένωση, Ευρωπαϊκό Συμβούλιο, Ντόναλντ Τουσκ, Πιστοληπτική Αξιολόγηση, Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,


















































Ο Λίντσεϊ Γκράχαμ έριξε «σφαλιάρα» στον Χακάν Φιντάν της Τουρκίας για το Ιράν
Ο λόγος που οι Άραβες ηγέτες χάνουν τον ύπνο τους για την έκτακτη συνάντηση Τραμπ-Νετανιάχου
Σκάνδαλο Έπσταϊν: Η Σάρα Φέργκιουσον «τρομοκρατημένη» ότι ένα πρόσωπο γνωρίζει «βρώμικα μυστικά» της ζωής της
Η Έλενα Καραγεωργοπούλου έφυγε από την Πλεύση Ελευθερίας
Συντριπτικό πλήγμα για τον Βασιλιά Κάρολο: Καταρρέει η υποστήριξη προς τη μοναρχία λόγω του σκανδάλου Έπσταϊν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι “είμαστε πάρα πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της φάσης της διαπραγμάτευσης”, εξέφρασε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντοναλντ Τουσκ κατά τη συνάντηση του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο, το πρωί της Τετάρτης.
Απο την πλευρά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε λόγο για την ανάγκη αλληλεγγύης των εταίρων στα θέματα της οικονομίας αλλά κυρίως στο προσφυγικό και υπογράμμισε τις θυσίες που έκανε ο ελληνικός λαός και ότι θα πρέπει να ληφθεί υπόψη στη β’ αξιολόγηση ότι δεν νοείται ΕΕ χωρίς την Ελλάδα, κάτι που έχουν παραδεχτεί όλοι.
Ο Ντ. Τουσκ στη συνέχεια θα μεταβεί στο Μέγαρο Μαξίμου όπου θα έχει συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα.
Αμέσως μετά οι Τσίπρας και Τουσκ θα προβούν σε κοινές δηλώσεις.
Στο επίκεντρο των επαφών του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου θα βρεθούν η κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, σε ό,τι αφορά κυρίως τις καθυστερήσεις στην ολοκλήρωση της β΄ αξιολόγησης, η προετοιμασία της έκτακτης Συνόδου Κορυφής της 29ης Απριλίου για το Brexit και το μεταναστευτικό.
























































