Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Κουτσούμπας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ οργιάζουν για να κερδίσουν την πρωτιά

Κουτσούμπας: ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ οργιάζουν για να κερδίσουν την πρωτιά
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Ψηφίζουμε ΚΚΕ, το δυναμώνουμε παντού, γιατί δύναμη κι ελπίδα είναι του λαού» τόνισε Δημήτρης Κουτσούμπας σε ομιλία του στην πλατεία Αριστοτέλους.

Ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ κάλεσε τον κόσμο να εμπιστευτεί την πείρα του από τα τόσα χρόνια διπολισμού στη διακυβέρνηση «που σήμερα απλά άλλαξε τον έναν από τους δύο πρωταγωνιστές» και «από το ΝΔ με ΠΑΣΟΚ πήγαμε στο ΝΔ – ΠΑΣΟΚ με ΣΥΡΙΖΑ» και υποστήριξε ότι «θέλουν να πείσουν το λαό να δώσει συγχωροχάρτι σε όσους φταίνε για το δράμα του, είτε είναι στην κυβέρνηση, είτε στην αντιπολίτευση». «Δεν υπάρχει αδοκίμαστος στην πολιτική που πρέπει τώρα να τον δοκιμάσουμε. Όλοι τους έχουν δοκιμαστεί» τόνισε.

«Μην έχετε καμιά αμφιβολία. Αν το σύστημα που έφτασε το λαό μας στο σημερινό δράμα, τα βρει σκούρα, αν είναι να σώσει τα ιερά και τα όσιά του, τα κέρδη των μονοπωλίων και την Ευρωπαϊκή τους Ένωση, δεν θα διστάσει καθόλου να κάνει και νέες συγκυβερνήσεις μ’ αυτούς που σήμερα φαγώνονται για μερικές ψήφους. Η κοινή βάση υπάρχει».

«ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ οργιάζουν για να κερδίσουν την πρωτιά, κάθε ψήφο, με κάθε μέσο θεμιτό ή αθέμιτο, με συνεργασίες που βγάζουν μάτια» τόνισε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο κ. Κουτσούμπας.

«Η ΝΔ συνεχίζει απειλώντας ότι με έξοδο από το ευρώ θα καταστραφεί η χώρα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι αφού η Μέρκελ προσπάθησε να κρατήσει τη χώρα στο ευρώ, άρα θα μπορέσει να πιεστεί από μια μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, να τα «κατεβάσει» και να υποκύψει στη διαπραγματευτική του δεινότητα, αφού, άλλωστε, όπως είπε κι ο ίδιος, αυτός ο λάβρος αντιμερκελιστής, «είναι ρεαλιστής πολιτικός η Μέρκελ» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας και υποστήριξε ότι παρά τις «δευτερεύουσες» διαφορές τους ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ «συμφωνούν στο κύριο, στην Ε.Ε, στα κίνητρα στο κεφάλαιο για να κινήσει πάλι τη μηχανή των κερδών του».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση MEGA: «Τραυματισμένη» πρωτιά για ΝΔ – Εδραίωση στη δεύτερη θέση για ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπανώτας: Εκτός Ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ με απόφαση Κασσελάκη

Η Κασιμάτη καταψήφισε την πρόταση της Ντόρας να ενταχθεί το Κόσοβο στο Συμβούλιο της Ευρώπης

ΣΥΡΙΖΑ: Με απειλές περί αστάθειας και χάους ξεκινά η ΝΔ την εκστρατεία φόβου

Στ. Κασσελάκης από Ουάσιγκτον: Δεν νοείται ελληνοτουρκικός διάλογος χωρίς το Κυπριακό

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...