ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελληνοϊσραηλινή ταξιαρχία 2.500 στρατιωτών για την ειρήνη και την ασφάλεια στην Ανατ. Μεσόγειο
Οι Ισραηλινοί πύραυλοι στην ελληνική Άμυνα «τρελαίνουν» τους νεο-οθωμανούς ιμπεριαλιστές
Τουρκικό δημοσίευμα: Το Ισραήλ χρησιμοποιεί την Κύπρο ως «αεροπλανοφόρο» σε μια περιφερειακή συμμαχία κατά της Τουρκίας
Το «γεωλογικό παράδοξο» των Βερμούδων: Μια αθέατη «σχεδία» κάτω από τον Ωκεανό
Δημοσκόπηση Metron Analysis: Κατάρρευση της ΝΔ σε ιστορικό χαμηλό 21% - Ο Τσίπρας έως και 36%
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την ανάγκη για ένα νέο παραγωγικό μοντέλο υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά κατά την επίσκεψη της στα ερευνητικά εργαστήρια του ΤΕΙ Κρήτης.
Ήρθαμε εδώ στο Ρέθυμνο στην πόλη των γραμμάτων και των τεχνών γιατί θέλουμε να δούμε αυτή τη διαφορετική Ελλάδα. Την Ελλάδα της καινοτομίας, της εκπαίδευσης, της γνώσης, της έρευνας, την Ελλάδα που δημιουργεί. Και σε πείσμα των καιρών σέβεται την ιστορία της και προετοιμάζεται για το μέλλον, ανέφερε.
Η κ. Γεννηματά σημείωσε πως αυτό το διάστημα η Δημοκρατική Συμπαράταξη επεξεργάζεται το «Σχέδιο Ελλάδα» που απαντά στην ανάγκη για ανάπτυξη, για νέο παραγωγικό μοντέλο, για να μπορέσουμε να φύγουμε από τα μνημόνια και την κρίση με ασφάλεια μέσα στην Ευρωζώνη και να αισθανθούμε ξανά οι Έλληνες εθνικά υπερήφανοι.
Καταλήγοντας τόνισε πως το ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί η χώρα.























































