ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Ελλάδα, Κύπρος και Ισραήλ ενώνουν στρατούς για να αποτρέψουν την Τουρκία
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Δημοσκόπηση MRB: Στο 22,6% η ΝΔ - 23,2% ο Τσίπρας - Καθολική η στήριξη στους αγρότες
Διεγράφη ο Νίκος Παππάς από τον ΣΥΡΙΖΑ μετά την επίθεση σε δημοσιογράφο στο Στρασβούργο
Λευκάδα: 50χρονος κατάπιε «μπαλάκι» με 8 γραμμάρια ηρωίνης για να μη συλληφθεί και πνίγηκε
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Αναγκαία χαρακτήρισε την αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους η διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ), Κριστίν Λαγκάρντ, τονίζοντας παράλληλα, ότι οι σχετικές παρεμβάσεις «θα πρέπει να αποφασιστούν εκ των προτέρων».
Όπως μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, η Κριστίν Λαγκάρντ σημείωσε ότι Ελλάδα κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση σε ό,τι αφορά τις μεταρρυθμίσεις, όμως οι διαπραγματεύσεις για το πρόγραμμα διάσωσης της χώρας και τον ρόλο του ΔΝΤ σε αυτό «βρίσκονται μόνο στα μισά του δρόμου».
«Το πεδίο εφαρμογής της ελάφρυνσης του χρέους μπορεί να αποφασιστεί στο τέλος του προγράμματος βοήθειας στην Ελλάδα το 2018. Παρόλα αυτά, οι λεπτομέρειες πρέπει να αποφασιστούν εκ των προτέρων», ανέφερε η επικεφαλής του ΔΝΤ σύμφωνα με τους Financial Times.























































