ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Μέση Ανατολή: Σκληρές δηλώσεις Τραμπ για Ιρανούς «διαπραγματευτές» και ΝΑΤΟϊκούς συμμάχους - Πεζοναύτες και αλεξιπτωτιστές στο μέτωπο
48 ώρες: Ο Νετανιάχου διατάζει ολοκληρωτική επίθεση στο Ιράν πριν από την εκεχειρία του Τραμπ
Επίθεση με drones κατά τουρκικού πετρελαιοφόρου κοντά στα Στενά του Βοσπόρου
Ανώτατος Ιρανός αξιωματούχος ξεσπά: «Ακραία η αμερικανική πρόταση»
Προετοιμάζουν οι ΗΠΑ χερσαία επιχείρηση στο εσωτερικό του Ιράν;
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Δεν ταυτίζουμε τους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής με την ηγεσία της. Θέλουμε να τους ‘τραβήξουμε’ πίσω στο δημοκρατικό πλαίσιο και στην Αριστερά» δήλωσε την Τετάρτη στον Βήμα 99,5 ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Καλύβης.
«Δεν ταυτίζουμε τον απλό κόσμο με την ηγεσία της εγκληματικής οργάνωσης και προσπαθούμε να τραβήξουμε αυτόν τον κόσμο πίσω, προς την Αριστερά» ανέφερε.
«Το φαινόμενο της Χρυσής Αυγής δείχνει ότι όλοι οι τρόποι που ασκήθηκαν μέχρι τώρα για να αντιμετωπιστεί απέτυχαν» συνέχισε ο κ. Καλύβης, επισημαίνοντας: «Σαράντα χρόνια τα κόμματα του δικομματισμού μας έριξαν στο γκρεμό και ακόμη τους ψηφίζουμε».
























































