ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Αλί Χαμενεΐ δεν ήθελε τον Μοτζτάμπα για διάδοχό του
Ο αναλυτής Γιόνι Μπεν Μεναχέμ αποκαλύπτει τη στρατηγική για την κατάρρευση του ιρανικού καθεστώτος
Έξαλλος με τους «συμμάχους» ο Τραμπ: Ούτε χρειαζόμαστε, ούτε θέλουμε τη βοήθεια του ΝΑΤΟ
Ο Λίβανος στρέφεται κατά της Χεζμπολάχ
Το Ισραήλ βομβάρδισε τον Αλί Λαριτζανί - Χυπήθηκε και η ηγεσία του Ισλαμικού Τζιχάντ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Ουδέποτε υπήρξε φλερτ με κανέναν», δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, αναφερόμενος στα σενάρια περί συνεργασίας του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη με τη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ.
«Ο ιδεολογικός χώρος του κέντρου ανέκαθεν προσέγγιζε όλους τους δημοκρατικούς πολιτικούς σχηματισμούς για την εύρεση λύσεων» έσπευσε να προσθέσει, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ημερησία».
Όσον αφορά τη διαπραγμάτευση, σχολίασε ότι η κυβέρνηση όχι μόνο αποδέχθηκε τα πάντα αλλά ακόμη περισσότερα, ενώ αναφορικά με τη ΝΔ, σημείωσε ότι «είναι οξύμωρο να υιοθετεί αντιμνημονιακή ρητορική».
Κάνοντας ειδική μνεία στην πορεία της οικονομίας, επεσήμανε ότι «η συγκυβέρνηση καταδιώκει τους υποψήφιους επενδυτές και σιτίζει τους αιώνιους συνδικαλιστές» και υπογράμμισε ότι «χρειάζεται πρόγραμμα ανόρθωσης της οικονομίας, χωρίς αγκυλώσεις, σε σταθερό περιβάλλον και με μεταρρυθμίσεις που καλύπτουν όλους τους τομείς».
























































