ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Η Σομαλιλάνδη θέλει να ενταχθεί στον άξονα Ελλάδας, Κύπρου, Ισραήλ
Τα Εμιράτα (ΗΑΕ) θωρακίζουν με αντι-drone «κλουβιά» τις δεξαμενές καυσίμων
Ρομά, κοινωνική συνοχή και ασφάλεια: Σχετικά με τα γεγονότα στον Δήμο Πηνειού
Ψηφιακό «έμφραγμα» στο τηλέφωνο του Νετανιάχου: «Κράσαρε» το WhatsApp μόλις δημοσιοποίησε τον αριθμό του
Το Ιράν ανακοίνωσε τη ανακάλυψη μεγάλου κοιτάσματος φυσικού αερίου στη νότια επαρχία Φαρς
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Να γυρίσουν τώρα στις δουλειές τους οι απολυμένες καθαρίστριες του υπουργείου Οικονομικών ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας πως «δεν μπορεί ο κ. Στουρνάρας να γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις δικαστικές αποφάσεις».
Με ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καταγγέλλει άρνηση του υπουργού να υλοποιήσει τη δικαστική απόφαση, κάτι που συνιστά πράξη «παντελούς έλλειψης σεβασμού των δικαστικών αποφάσεων», «αυταρχική και αλαζονική συμπεριφορά».
Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει πως η υπόθεση των καθαριστριών, «αποκαλύπτει τη βαθιά αντιδημοκρατική αντίληψη της κυβέρνησης Σαμαρά που καθ’ όλη τη διάρκεια της διακυβέρνησής του κουρέλιασε το Σύνταγμα και τους νόμους».
«Οι ημέρες τους όμως τελειώνουν. Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα», καταλήγει η ανακοίνωση.
























































