ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Σήμα κινδύνου από Τσελέντη: Η Ελλάδα κινδυνεύει από καταστροφές μακρινών σεισμών 8 Ρίχτερ
Η Ρωσική Ορθόδοξη Εκκλησία «αδελφή» με τους Μουλάδες του Ιράν
ΗΠΑ-Ιράν: Χερσαία εκστρατεία υψηλής έντασης διάρκειας 60 ημερών
Ιρανικός πύραυλος κατέστρεψε αμερικανικό AWACS αξίας 300 εκατ. δολ. στη Σαουδική Αραβία
Χάος στις αντιπολεμικές διαδηλώσεις σε όλο το Ισραήλ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει αύριο Παρασκευή, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας ysterografa.gr,ο Κώστας Καραμανλής, προκειμένου –όπως αναφέρει η ιστοσελίδα- να δώσει την τελική μάχη για τη Νέα Δημοκρατία, ενόψει της διπλής κάλπης της Κυριακής 25 Μαΐου, για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και την Τοπική Αυτοδιοίκηση.
Ωστόσο, ορισμένα στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου ερμηνεύουν διαφορετικά την κίνηση αυτή του πρώην πρωθυπουργού –εάν υλοποιηθεί- καθώς αυτόματα σημαίνει και την απουσία του από την αυριανή κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Σύνταγμα, την ώρα που το Μαξίμου θέλει να εκπέμψει μια εικόνα πανστρατιάς.
Θα πρέπει να σημειωθεί, επίσης ότι ο πρώην πρωθυπουργός δεν έδωσε το παρών ούτε στη προχθεσινή εκδήλωση στο Μουσείο Μπενάκη όπου ο Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε τις θέσεις του για την εθνική ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια, ενώ δεν προέβη και σε δηλώσεις ούτε και την περασμένη Κυριακή όταν προσήλθε στις κάλπες.
























































