ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τουρίστες στη Σκιάθο έφαγαν σε ταβέρνα τσιπούρα και αρνίσια παϊδάκια κι έφυγαν κάνοντας φασαρία δίχως να πληρώσουν
Δημοσκόπηση Marc: 26,8% η ΝΔ, 14,3% η ΕΛ.Α.Σ. - «Καίει» την κυβέρνηση η ακρίβεια
Μετά από τέσσερις ημέρες δοκιμών η ελληνική φρεγάτα «Φορμίων» πίσω στο ναυπηγείο της Naval Group
Πετράλωνα: Κατέρρευσε τετραώροφη πολυκατοικία - Συλλήψεις, έρευνες στα συντρίμμια και δραματικές μαρτυρίες
Τέσσερα μεγάλα πύρινα μέτωπα - Ένας νεκρός στο Δερβένι και μπαράζ εκκενώσεων από το 112
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Όταν ο γελωτοποιός των Βαλκανίων, πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα, έκανε προκλητικές δηλώσεις κατά της Ελλάδας, μιλώντας για “τσάμηδες” και απειλώντας να γκρεμίσει ελληνικά σπίτια στη Χειμάρρα, ο Πάνος Καμένος φόρεσε μια στρατιωτική στολή και επισκέφτηκε τα φυλάκια στα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Τότε οι Αλβανοί τα “χρειάστηκαν” για τα καλά κι αυτό δεν είναι αυθαίρετο συμπέρασμα, προκύπτει από τα όσα δήλωσε η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας, Μίμι Κοντέλι, πριν μερικές ημέρες σε αλβανικό Μέσο.
Όπως αναμεταδίδει το Βαλκανικό Περισκόπιο, η Μίμη Κοντέλι, αποκάλυψε για πρώτη φορά τι συζήτησε με τον Πάνο Καμμένο όταν τον συνάντησε σε μια εξοπλιστική έκθεση.
«Συναντήθηκα με τον υπουργό Πάνο Καμμένο τον Φεβρουάριο, τον ρώτησα εάν τότε ήταν ήρεμος, σχετικά με το περιστατικό. Κατάλαβε την ερώτησή μου και είπε απλά «είμαι ήρεμος», είπε η Κοντέλι.
Προφανώς και είχε μεγάλη “αγωνία” η Μίμη εάν ο Πάνος Καμμένος είναι ήρεμος, λες κι εάν η Ελλάδα ήθελε να βομβαρδίσει την Αλβανία θα το έκανε επειδή είχε… νεύρα.
Ό,τι να ‘ναι με τα ψυχολογικά των Αλβανών, που πρώτα παριστάνουν τους… “γενναίους” και ύστερα έχουν “αγωνία” εάν νευρίασε ο Καμμένος.
























































