ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ντάνα Λέβι: Τούρκοι κομάντος στη νότια Συρία μόλις 40 χλμ από τα σύνορα με Ισραήλ
Τέλος εποχής για τον Μακρόν - Η Λεπέν προηγείται κι ακολουθεί ο Μελανσόν
Πανικός στο Υπουργείο Υγείας: Έντρομος ο Άδωνις τρέχει να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα - Τρεχάματα και εκ των υστέρων εξαγγελίες
Βρετανία: Αλλοδαπές αιτούσες άσυλο βιάστηκαν ή «πλήρωσαν» με σεξ για να λάβουν καθεστώς πρόσφυγα
Συρία: Διαδηλώσεις την Κυριακή 13/09 σε 37 διαφορετικές τοποθεσίες κατά του «μεταβατικού προέδρου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Η Ελλάδα αποτελεί πυλώνα σταθερότητας σε μία “δύσκολη” περιοχή όπου κυριαρχούν συνθήκες ρευστότητας, επισήμανε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας μιλώντας στο 5ο ετήσιο συνέδριο για την άμυνα και την ασφάλεια “Exposec-Defenseworld” – Moving toward a dynamic Defense & Security Policy (προχωρώντας σε μία δυναμική πολιτική για την άμυνα και την ασφάλεια) που διεξάγεται στη λέσχη αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων.Ο κ. Τόσκας, αφού παρατήρησε την τρωτότητα των δημοκρατικών κοινωνιών, επισήμανε την ανάγκη ετοιμότητας των κρατικών μηχανισμών για την αντιμετώπιση των απειλών.
Τέλος, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη σχολίασε ότι “πρέπει να ξεφύγουμε από παλαιομοδίτικες κατευθύνσεις και παλαιομοδίτικους τρόπους αντιμετώπισης των προβλημάτων μέσα από τον εκσυγχρονισμό και την αναδιοργάνωση της αστυνομίας”.
























































