ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































WSJ: Σαουδική Αραβία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα «ένα βήμα πριν» τη σύρραξη με το Ιράν
Τραμπ: Το καθεστώς στο Ιράν έχει ήδη αλλάξει
Ιρακινές πολιτοφυλακές υποστηριζόμενες από το Ιράν πλήττουν το Κουρδιστάν: Νεκροί μαχητές Πεσμεργκά στο βόρειο Ιράκ
Ο Λίβανος κηρύσσει τον Ιρανό πρεσβευτή «persona non grata» και ζητά την αποχώρησή του έως την Κυριακή
Το Ισραήλ καλεί σε επιστράτευση 400.000 εφέδρων των Ισραηλινών Αμυντικών Δυνάμεων (IDF)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Έξαλλη είναι η όμορφη Άντζελα Γκερέκου του ΠΑΣΟΚ γιατί θεωρεί ότι οι μηχανισμοί του κόμματος στα Ιόνια στήριξαν ΣΥΡΙΖΑ αντί για εκείνη.
Η Άντζελα Γκερέκου καταλογίζει την ολοκληρωτική αποτυχία της τόσο στα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη (απορία, υπάρχουν ακόμα στελέχη στη Χαριλάου Τρικούπη;), που την εμφάνιζαν ως φαβορί και έτσι η ήττα της φαίνεται ακόμα πιο μεγάλη, όσο και στους τοπικούς μηχανισμούς του ΠΑΣΟΚ στα Ιόνια Νησιά που δούλεψαν για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ, γράφει η εφημερίδα “Στο Καρφί”.
Αφού δεν της φταίνε τα μνημόνια που ψήφισε και οι πολιτικές που εφαρμόστηκαν στο όνομα του… σοσιαλισμού και διέλυσαν την ελληνική κοινωνία και ευθύνονται, κατά τη γνώμη της, οι πρώην σύντροφοί της που πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ, σε καλό δρόμο είναι… Έχει κι αυτή απόλυτη γνώση της πραγματικότητας.
























































