ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Φαραντούρης «βυθίζει» τον τουρκικό πειρατικό αλιευτικό στόλο - Η Κάλλας και η Κομισιόν μαζί του
Η Σαουδική Αραβία προετοιμάζεται για χερσαία και θαλάσσια επίθεση κατά των Χούτι στην Υεμένη
Θέουτα: 34 παράνομοι μετανάστες νεκροί - Τι προκάλεσε την παράνομη «μεταναστευτική πλημμύρα»
Θέουτα: Περίπου 49.000 παράνομοι μετανάστες «άλωσαν» τον ισπανικό θύλακα - Οι δομές έχουν καταρρεύσει
Ήλιδα: Αρχαία κειμήλια των Ολυμπιακών Αγώνων επιχειρείται να εντοπισθούν μετά από 2.500 χρόνια
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Νέος πόλεμος ξέσπασε στο λιμάνι του Πειραιά. Αφορμή οι δηλώσεις που έκανε η Γιάννα Αγγελοπούλου στον Alpha για τον Βαγγέλη Μαρινάκη.
Η πρώην ισχυρή κυρία των Ολυμπιακών Αγώνων είπε στον Alpha ότι «στον Πειραιά δεν υπάρχει Μώραλης, αλλά μόνο Μαρινάκης»
«Ο κ. Μαρινάκης δεν είναι απλώς επιχειρηματίας. Όταν εμφανίζεται κάτι στα κοινά που δεν προέρχεται από την πολιτική είναι ανησυχητικό. Δεν συμφωνώ με την γηπεδοποίηση και σκοτεινές καταστάσεις στην πολιτική», προσέθεσε η Γιάννα Αγγελοπούλου.
Απάντηση στα σχόλια της Γιάννας Αγγελοπούλου έδωσε ο συνδυασμός του Γιάννη Μώραλη:
«Η “συγγραφέας” Γιάννα Αγγελοπούλου με το γνωστό σε όλους βίο και πολιτεία παραπονείται για τη νίκη του Πειραιά. Αλησμόνητη η αδυναμία της στα μεγάλα βαλάντια και η βλαχομπαρόκ αισθητική της, που τη ζήσαμε με τα ανεπανάληπτα πυροτεχνήματα, που εξέθεσαν παγκόσμια την Ελλάδα».
























































