ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Ο Αλέξης Τσίπρας προηγείται του Νίκου Ανδρουλάκη στην ηγεσία της ευρύτερης Δημοκρατικής Παράταξης
Βαθαίνει η ένταση Τουρκίας-Ισραήλ εν μέσω της συγκρουσιακής πολιτικής Ερντογάν
Star Trek: Η Μεγάλη Στοά της Καλιφόρνια εγκαινίασε τη Στοά Starfleet U.D.
Αποπομπή και φυλάκιση δύο Ισραηλινών στρατιωτών για τον βανδαλισμό αγάλματος του Ιησού στον νότιο Λίβανο - Τοποθετήθηκε νέο άγαλμα
Το Ιράν απέρριψε τις διαπραγματεύσεις - Ο Τραμπ παρέτεινε την κατάπαυση του πυρός με το Ιράν
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Ανιστόρητες δηλώσεις έκανε ο Γερμανός υφυπουργός Εξωτερικών στα Σκόπια και πήρε την κατάλληλη απάντηση από το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.
“Θα καλούσαμε τον Γερμανό Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Μίκαελ Ροθ να είναι πιο προσεκτικός όταν επισκέπτεται χώρες των Βαλκανίων, να αποφεύγει να προσπαθεί να παραδίδει μαθήματα ιστορίας και να δείχνει τον απαιτούμενο σεβασμό στις ευαισθησίες των Ευρωπαίων εταίρων του”.
Αυτή την απάντηση έδωσε στον Γερμανό υφυπουργό το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, όταν άρχισε να παραδίδει “μαθήματα ιστορίας”, κατά την επίσκεψη του στα Σκόπια.
Ο Γερμανός υπουργός δήλωσε μετά τη συνάντησή του με τον Σκοπιανό υπουργό Εξωτερικών ότι “κανείς, εκτός “Μακεδονίας” και Ελλάδας, δεν καταλαβαίνει τη μεταξύ τους διαφορά που είναι εντελώς παράλογη”.
Υποστήριξε επίσης ότι “πρέπει να αφήσουμε την ιστορία στην ιστορία και να προχωρήσουμε σε κοινό μέλλον”.
























































