ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Πληθώρα διασήμων στα νέα έγγραφα για την υπόθεση Επστάιν - Αποκαλυπτικές λεπτομέρειες για την ελίτ
Έγγραφα υποδηλώνουν σχέδιο του Επστάιν για τη δημιουργία «ανώτερης δεξαμενής γονιδίων» μέσω θυμάτων
Νέα αρχεία βαθαίνουν το μυστήριο γύρω από τους συνδαιτυμόνες του Τζέφρι Έπσταϊν
Ποιος είναι ο Βάαλ; Τα νέα έγγραφα για τον Έπσταϊν προκαλούν σοκ εν μέσω ισχυρισμών για «θυσίες»· «Πολύ βαθιά και
Τι δήλωσε η πρώην σύζυγος του Μπιλ Γκέιτς για τις ΣΜΝ «αποκαλύψεις Τζέφρι Επστάιν»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Η κυβέρνηση στα Σκόπια επιθυμεί διακαώς να παίξει ενεργό διπλωματικό ρόλο στην περιοχή και προφανώς το ζήτημα της ονομασίας είναι ένα σημαντικό εμπόδιο στην πορεία της προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και το να γίνει κράτος μέλος του NATO», δήλωσε ο Μάθιου Νίμιτς, επιτετραμμένος των Ηνωμένων Εθνών για το ζήτημα της διένεξης για την ονομασία της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας.
Ο Νίμιτς μίλησε στο πρακτορείο ειδήσεων IBNA μετά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας Νίκο Κοτζιά.
«Έχουμε μια νέα κυβέρνηση στα Σκόπια, έπειτα από αρκετά χρόνια κοινοβουλευτικού αδιεξόδου στη χώρα αυτή και η κυβέρνηση στα Σκόπια επιθυμεί διακαώς να επανενεργοποιήσει την εξωτερική της πολιτική στην περιοχή και προφανώς το ζήτημα της ονομασίας είναι ένα σημαντικό εμπόδιο για την πορεία της προς την ευρωπαϊκή ολοκλήρωση και το να ενταχθεί στο NATO.
»Επομένως αυτό είναι ένα ζήτημα ψηλά στην ατζέντα τους και άρα νομίζω ότι υπάρχει μια νέα ώθηση», ανέφερε ο κ. Νίμιτς και υπογράμμισε:
«Πήγα στα Σκόπια, μίλησα μόλις με τον ΥΠΕΞ (σ.σ. της Ελλάδας, Νίκο) Κοτζιά και θα βρίσκομαι σε επαφή με τα μέρη τους επόμενους μήνες ώστε να καταρτίσουμε ένα σχέδιο για να προχωρήσουμε μπροστά».
Στην ερώτηση αν υπάρχουν προτάσεις για την ονομασία ανέφερε πως δεν έκανε καμία πρόταση.
«Υπήρξαν προτάσεις στο παρελθόν και νομίζω ότι αυτή τη στιγμή είναι η ώρα να συζητήσουμε για ορισμένες βασικές έννοιες πριν εξετάσουμε προτάσεις» τόνισε ο κ. Νίμιτς.
























































