ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

















































Φοβισμένος Ερντογάν: Το Ισραήλ ενδέχεται να στοχοποιήσει την Τουρκία στο μέλλον
Αίγιο: Από τι πέθανε ο 43χρονος ασθενής που είχε γρονθοκοπήσει γιατρό στο νοσοκομείο
Η σοσιαλπατριώτισσα Νίνα Κασιμάτη ψήφισε τις αμυντικές δαπάνες
Ο Νετανιάχου είπε στον Μπάρακ (ΗΠΑ) ότι ο αλ-Σάραα της Δαμασκού ΔΕΝ είναι αξιόπιστος κι ότι ΔΕΝ θέλει τους Τούρκους
Τσίπρας από Πάτρα: Η κυβέρνηση καταρρέει και το γνωρίζουν και οι ίδιοι - Όλη η ομιλία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Εμείς στην εξωτερική μας πολιτική δεν θέλουμε να βγάζουμε “γινάτια”, δεν θέλουμε να αποδεικνύουμε ότι μπορούμε να πούμε πιο έξυπνες φράσεις από τον άλλον.
Η εξωτερική μας πολιτική είναι να κρατάμε για όλα τα Βαλκάνια και για την Τουρκία ανοικτούς τους δρόμους σε έναν σύγχρονο, προοδευτικό τρόπο άσκησης διακρατικών σχέσεων και εξωτερικής πολιτικής.
Και αν μπορούμε, έστω και ένα τοις χιλίοις, να βοηθήσουμε, να αποτρέψουμε να πάμε στο παρελθόν, είναι κέρδος και για τον πολιτισμό μας και για τις δύο χώρες μας και για όλους μας.
Αυτό τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, στο πλαίσιο της κοινής συνεντεύξεως Τύπου με την Ύπατη εκπρόσωπο της EE για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Φεντερίκα Μογκερίνι την Παρασκευή.
Ειδικότερα, όσον άφορα στην Τουρκία και στο θέμα της παραβιάσεως των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, απαντώντας σε ερωτήσεις τόσο ο κ. Κοτζιάς όσο και η κ. Μογκερίνι τόνισαν την σημασία πού έχει η Τουρκία να κάνει τα απαραίτητα βήματα προς την EE. Εμείς θέλουμε μια Τουρκία καλή γείτονα, τόνισε ο υπουργός Εξωτερικών.























































