Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Δ. Κουτσούμπας: Υποκριτικό το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ

Δ. Κουτσούμπας: Υποκριτικό το κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ στο ΚΚΕ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

«Το κάλεσμα ενότητας προς το ΚΚΕ έχει περισσότερο υποκριτικό και πονηρό χαρακτήρα» είπε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας αναφερόμενος στις προσκλήσεις του ΣΥΡΙΖΑ προς το κομμουνιστικό κόμμα για διάλογο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Εφημερίδα των Συντακτών, ο κ. Κουτσούμπας, κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ πως οι προσκλήσεις του σε διάλογο έχουν πολλούς παραλήπτες, όπως το Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων και πως ανοίγει παράθυρο συνεργασίας σε δυνάμεις της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ, της παραδοσιακής σοσιαλδημοκρατίας «αν απεγκλωβιστεί από τη Ν.Δ. και αλλάξει στρατηγική».

Ξεκαθάρισε πως το ΚΚΕ, δεν μπορεί να έχει σχέσεις με κόμματα που είναι πρόθυμα να συνεργαστούν με τους ΑΝΕΛ, τη ΔΗΜΑΡ, το ΠΑΣΟΚ και χαρακτήρισε εκβιασμό με «κοντά ποδάρια» τη δήλωση του Δημήτρη Παπαδημούλη και άλλων στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ πως κόμματα που δεν πάνε με τη Ν.Δ. ή με το ΣΥΡΙΖΑ θα τα πατήσει το τρένο.

Απαντώντας σε ερώτηση για τη στάση του ΚΚΕ στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών και πιο συγκεκριμένα για το δήμο Βόλου, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε «Αρκετά με την υποκρισία».

Η επιλογή του ΚΚΕ, τόνισε, δεν είναι ουδετερότητα αλλά συνεπής πολιτική στάση η οποία επιδιώκει να πει ο λαός «όχι στα δεσμά της ΕΕ, των μονοπωλίων και στα κόμματα που στηρίζουν αυτή την πολιτική σε όποια κάλπη κι αν βρεθεί σε α’ και β’ γύρο». «Και είμαστε 100% σίγουροι ότι οι ψηφοφόροι του ΚΚΕ σε καμιά περίπτωση δεν θα στήριζαν υποψήφιους εγκληματικής ναζιστικής οργάνωσης» πρόσθεσε.

Σχολίασε τις διεργασίες και την κινητικότητα στο χώρο της κεντροαριστεράς, λέγοντας πως θα παραμείνουν εντός των τειχών, συμπληρώνοντας πως οι μόνες διεργασίες που χρειάζεται να δυναμώσουν άμεσα είναι εκείνες που αφορούν την ανασύνταξη του εργατικού, λαϊκού κινήματος.

«Αυτός είναι ο δρόμος για να αποκρουστεί η αντιλαϊκή πολιτική και να ανοίξει ο δρόμος για μια διακυβέρνηση με το λαό πραγματικό νοικοκύρη στην οικονομία και την εξουσία», τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση GPO: Πρώτη η ΝΔ, δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο το ΠΑΣΟΚ

Κασσελάκης: Γονείς πολλών ανθρώπων και δη βουλευτών πεθαίνουν στα νοσοκομεία επί κυβέρνησης Μητσοτάκη

Κασσελάκης για Ευρωεκλογές: Στόχος ο ΣΥΡΙΖΑ να είναι πρώτο κόμμα στις κάλπες του Ιουνίου

ΣΥΡΙΖΑ: Ζητάει τη σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το μπάζωμα των Τεμπών

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...