ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Ανθρώπινα Δικαιώματα, Γιάννης Μουζάλας, Γιώργος Κατρούγκαλος, Ισπανία, Συμβούλιο της Ευρώπης, Υπουργείο Εξωτερικών,


















































Τα «ξύλινα τείχη» Ελλάδας-Ισραήλ φυλάνε την Ανατ. Μεσόγειο - Ο νεο-οθωμανισμός θα βυθιστεί στις θάλασσές μας!
Qatargate: Ένταλμα σύλληψης για τον Δημήτρη Αβραμόπουλο
Παραίτηση-σεισμός του Κιρ Στάρμερ υπό το βάρος εσωκομματικής «εξέγερσης»
20 μήνες φυλάκιση στην Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και 18 μήνες στον Μιχάλη Σταυριανουδάκη - ΕΛ.Α.Σ.: «Ηχηρή απάντηση στην κυβερνητική αλαζονεία»
Θεώνη (ΕΛ.Α.Σ.): «Πρώτη φορά βλέπω τόσο άγχος στα πάνελ για τη φορολόγηση του πλούτου»
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την υποψηφιότητα του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα για τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, στηρίζει η Ισπανία.
Τη στήριξη της Ισπανίας στην υποψηφιότητα Μουζάλα επιβεβαίωσε, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών, ο Ισπανός υφυπουργός Εξωτερικών Χόρχε Τολέντο, απαντώντας σε σχετικό αίτημα της ελληνικής πλευράς, κατά τη σημερινή συνάντησή του με τον αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Γιώργο Κατρούγκαλο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, οι κ.κ. Κατρούγκαλος και Τολέντο συζήτησαν θέματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος, καθώς και ζητήματα διμερούς συνεργασίας, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Στο πλαίσιο αυτό συμφωνήθηκε, σύμφωνα με το ΥΠΕΞ, να υπάρξει συνεργασία των χωρών του ευρωπαϊκού νότου και σε άλλα θέματα, όπως για παράδειγμα η αντιμετώπιση και κατάσβεση των πυρκαγιών.
























































