Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Η αλήθεια γιατί πνίγηκε η Μάνδρα και η χυδαία προπαγάνδα των φιλελέ ΜΜΕ κατά της Δούρου (βίντεο)

Η αλήθεια γιατί πνίγηκε η Μάνδρα και η χυδαία προπαγάνδα των φιλελέ ΜΜΕ κατά της Δούρου (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προφανώς και η μαύρη προπαγάνδα είτε έχει βαθιά άγνοια της ελληνικής γλώσσας, είτε συνειδητά τη διαστρεβλώνει.

Πώς αλλιώς να ερμηνεύσει κανείς ότι “μεταφράζουν” το “εκπονηθεί” σε “κατασκευαστεί”.

Διάφορα νεοφιλελέ ΜΜΕ μεταδίδουν τι έγραφε η Ρένα Δούρου για την αντιπλημμυρική προστασία, όταν ακόμα στην Αττική έκανε κουμάντο ο Γιάννης Σγουρός.

Παραθέτουν ένα απόσπασμα της Ρένας Δούρου στο οποίο αναφέρεται χαρακτηριστικά:

«Ολα τα αντιπλημμυρικά και τα έργα διευθέτησης των ρεμάτων, ο σχεδιασμός των λεκανών απορροής, η οριοθέτηση και αποτύπωση των ρεμάτων, θα πρέπει να εντάσσονται σε ένα γενικό αντιπλημμυρικό σχεδιασμό, σε επίπεδο τουλάχιστον λεκάνης απορροής. Ένα τέτοιο σχέδιο θα μπορούσε να εκπονηθεί μέσα σε έξι μήνες. Αυτός ο αποσπασματικός σχεδιασμός που ακολουθεί και η παράταξη του απερχόμενου Περιφερειάρχη, είναι που οδήγησε σε καταστροφές στις αρχές του 2013, και τον Νοέμβρη του ίδιου έτους στο Καματερό. Όταν χάθηκε μία ζωή, καταστράφηκαν περιουσίες, προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές».

Διαστρεβλώνοντας το παραπάνω κείμενο “απορούν” οι φτηνοί προπαγανδιστές: “Η κυρία Δούρου έλεγε ότι της αρκούν 6 μήνες για έναν πλήρη αντιπλημμυρικό σχεδιασμό” και συνεχίζουν: “Αφού χρειάζονταν μόνο έξι μήνες, τι πήγε λάθος τρία χρόνια μετά;”.

Προφανώς το “εκπονώ” δεν σημαίνει στα ελληνικά “κατασκευάζω”. Τι σημαίνει η λέξη εκπονώ; Σημαίνει “επεξεργάζομαι”.

Ίσως την πιο μεστή απάντηση έδωσε ο δημοσιογράφος Γιώργος Γεωργιάδης της ΕΡΤ3, ο οποίος σε ανάρτησή του στο Facebook έγραψε χαρακτηριστικά:

Διαβάζω δηλώσεις έκπληκτων πολιτικών της Μεταπολίτευσης, που επισκέπτονται σήμερα την μαρτυρική Μάνδρα Αττικής.

Φαντάζομαι δύο σενάρια:

1) Ότι αν και βουλευτές Αττικής οι ίδιοι πρώτη φορά στην ζωή τους πήγαν στην Μάνδρα και για πρώτη φορά άκουσαν για τα τρία μπαζωμένα ρέματα στην Αγία Σωτήρα, πρώτη φορά είδαν τις χιλιάδες αποθήκες χωρίς σχέδιο με τους μαντρότοιχους, την Εθνική οδό Αθηνών -Κορίνθου που στέκει σαν τείχος του Βερολίνου και από κάτω γαίες χωρίς καμία απορροή ομβρίων.

2) Τα ήξεραν όλα αυτά αφού συνήργησαν με τοπικούς δημάρχους και πολιτευτές εδώ και 40 χρόνια να “βοηθήσουν” στη νομιμοποίηση της τάδε βιοτεχνίας της δείνα συνοικίας που ήταν χωρίς θεμέλια πάνω στα ρέματα. Για το καλό και την ανάπτυξη της περιοχής.

Μαθαίνω ότι και το μηχανοστάσιο του Δήμου πάνω σε ρέμα χτίστηκε!

Υπάρχει κάτι που δεν χτίστηκε πάνω σε ρέμα και βουνά από μπάζα;

Μπορεί να μας πει το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης τον χωροταξικό σχεδιασμό της Δυτικής Αττικής με τα τόσα ρέματα, τα υπόγεια ύδατα, τα φράγματα από Βοιωτία, τις χιλιάδες αποθήκες, βιοτεχνίες, καρόδρομους μέσα σε μια Μπανγκογκική Βαβέλ με λαβυρίνθους στενών, αδιεξόδων και μαντρότοιχων;

Σήμερα φωνάζουν και σηκώνουν και το δάχτυλό!

Υπάρχουν τόσοι νεκροί.

Γιατί τα άφησαν να γίνουν και με τι αντάλλαγμα και γιατί δεν τα γκρέμισαν αδιαφορώντας για το πολιτικό κόστος όταν ΛΕΦΤΑ ΥΠΗΡΧΑΝ;;;

Εδώ και 20 χρόνια έχουν μπαζώσει τη Μάνδρα

Η αλήθεια για το που οφείλεται ο κατακλυσμός στην περιοχή της Μάνδρας ειπώθηκε από τον καθηγητή Γεωλογίας Δ. Παπανικολάου στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Ο ομότιμος σήμερα καθηγητής αποκάλυψε ότι έχουν μπαζωθεί τα ρέματα της περιοχής τα τελευταία είκοσι χρόνια, ενώ ο Νίκος Χατζηνικολάου από την πλευρά του υπογράμμισε -επικαλούμενος κατοίκους της περιοχής- ότι η κατάσταση επιδεινώθηκε από παρεμβάσεις της ίδιας της δημοτικής Αρχής.

Ο κ. καθηγητής πρόσθεσε ότι “ένας από τους καταπατητές της περιοχής που έκλεισαν το ρέμα είναι το εργοτάξιο του ίδιου του Δήμου”.

Και όχι μόνο αυτό. Κάτοικοι της Μάνδρας ομολόγησαν ότι πήγαν και έχτισαν τα σπίτια τους πάνω στο ρέμα και μάλιστα “νόμιμα”.

Δηλαδή, με άλλα λόγια, κάτοικοι και Δήμος έχτισαν πάνω σε ένα ρέμα νομίζοντας -προφανώς- ότι δεν θα έβρεχε ποτέ πάνω από τη Μάνδρα.

Και ενώ άπαντες παραδέχονται τον ά-λογο βιασμό της φύσης, την ύβρι που άσκησαν, τώρα που η φύση “εκδικήθηκε” οι φιλελέδες προπαγανδιστές βρήκαν ότι φταίει η Δούρου.

Η Δούρου από την πλευρά της έκανε αυτό που έπρεπε. Κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στον Εισαγγελέα. Διότι κανένα αντιπλημμυρικό έργο δεν μπορεί να λειτουργήσει όταν μια ολόκληρη πόλη έχει μπαζώσει τα ρέματά της και έχτισε πάνω τους με πρώτη και καλύτερη τη δημοτικής της Αρχή.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Χαρδαλιάς: Διέγραψε τον Μ. Σφακιανάκη για δηλώσεις του για τη γυναικοκτονία- Στην αντεπίθεση ο πρώην αξιωματικός της ΕΛΑΣ

FOCUS: Στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο η Ελλάδα για «ανεπαρκή» μέτρα για τις φυσικές καταστροφές

Η Ρένα Δούρου τελεσίδικα αθώα για την πλημμύρα στη Μάνδρα

Πυρκαγιά στο Μάτι: Την αθώωση της Ρένας Δούρου ζήτησε ο εισαγγελέας

Άρειος Πάγος: Tέλος στη μονιμοποίηση συμβασιούχων στο Δημόσιο

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...