Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Αντάρτικο “χαστούκι” με το γάντι σε Μητσοτάκη: Σε ρόλο παράλληλου Προέδρου της ΝΔ ο Άδωνις

Αντάρτικο “χαστούκι” με το γάντι σε Μητσοτάκη: Σε ρόλο παράλληλου Προέδρου της ΝΔ ο Άδωνις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Δεν χρειάστηκαν παρά λίγες μονάχα ώρες για να επιβεβαιωθεί πλήρως το ρεπορτάζ του TRIBUNE για την επικείμενη σφοδρή αντίδραση του Αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη και του “σαμαρικού” στρατοπέδου στις επιλογές του Κυριάκου Μητσοτάκη, τόσο για τον προσωρινό παραγκωνισμό του ιδίου όσο και για την επιλογή υπερψήφισης του κοινωνικού μερίσματος.

Με μία εμφατική κίνηση αυτονόμησης ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε έντονα στην προσπάθεια “φίμωσής” του, τόσο με την παύση των εκπομπών τηλεπωλήσεων όσο και στην γενικότερη προσπάθεια περιορισμού του στο πολιτικό παρασκήνιο της Νέας Δημοκρατίας.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, μετά τον “πάγο” που φέρεται να δέχθηκε προκειμένου να… σταματήσει τις τηλεπωλήσεις, βρήκε άλλον τρόπο να ικανοποιήσει την αγάπη του για το τηλεοπτικό γυαλί.

Στο πλαίσιο αυτό ο κ. Γεωργιάδης προχώρησε στην ίδρυση “καναλιού” στο Youtube, μέσα από το οποίο εξέδωσε το πρώτο… εβδομαδιαίο δελτίο του, προαναγγέλλοντας πως κάθε εβδομάδα θα δίνει το πολιτικό του στίγμα μέσα από ένα σχετικό βίντεο στο διαδίκτυο.

“Την άλλη εβδομάδα πάλι μαζί” κατέληξε στο πεντάλεπτο βίντεό του.

Ουσιαστικά, μέσω του συγκεκριμένου διαδικτυακού διαύλου, ο Άδ. Γεωργιάδης “αντικαθιστά” τις παρουσίες του στα περιφερειακά κανάλια για πωλήσεις βιβλίων, νανογιλέκων και… άλλων προϊόντων, ενώ συνεχίζει να εκφράζει τη σκληροπυρηνική δεξιά «σαμαρική» γραμμή της Ν.Δ., όπως είχε κάνει και με το εμφυλιοπολεμικό κήρυγμά του στον κινηματογράφο Αβάνα στο Χαλάνδρι.

Αιχμές με… αβρότητα

Πέραν της επιλογής του για εβδομαδιαίο σχόλιο στο YouTube, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Γιώργος Μελιγγώνης για την “Α”, ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ. στο χθεσινό, πρώτο μήνυμά του δεν έκρυψε τη διαφωνία του με την επίσημη “γραμμή” του κόμματός του για το θέμα των πλημμυρών, καθώς άφησε έμμεσες, “ευγενικές”, αλλά και σαφέστατες αιχμές για… αβρότητα. Συγκεκριμένα, ο Άδ. Γεωργιάδης, στην εισαγωγή του, προανήγγειλε ότι θα αναλύσει “κάτι που δεν μπορώ να το αφήσω ασχολίαστο και που αντιλαμβάνομαι ότι, για λόγους πολιτικής αβρότητας και ευγένειας, η Ν.Δ. δεν μπορεί να το αναδείξει στο σημείο που θα έπρεπε”, όπως είπε χαρακτηριστικά. Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά “υπέδειξε” στον Κυρ. Μητσοτάκη ότι θα έπρεπε να είχε υιοθετήσει άλλη αντιπολιτευτική γραμμή για την τραγωδία στη δυτική Αττική, παρά το γεγονός ότι και ο ίδιος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν κράτησε ώς το τέλος την αρχική θέση του πως δεν θα ασκήσει κριτική επί των πνιγμένων συμπολιτών μας

Κριτική με ψεύδη

Και, για να μη μείνει καμία αμφιβολία τι είδους κριτική θα ήθελε ο Άδ. Γεωργιάδης να ασκήσει η Ν.Δ. προς την κυβέρνηση, ο ίδιος φρόντισε να ξεδιπλώσει τη σκέψη του, φτάνοντας στο σημείο να ισχυριστεί πως ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μετέβη στις πληγείσες περιοχές μόνο και μόνο επειδή… ήταν στον δρόμο του για το στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας και δεν μπορούσε να τις αποφύγει!

“Επειδή πρέπει να πάρει το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που σταθμεύει στην Ελευσίνα (σ.σ.: για να μεταβεί στη σύνοδο για την κοινωνική Ευρώπη στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας), δεν μπορεί να μην σταματήσει να βγει δυο φωτογραφίες, έστω για τα μάτια του κόσμου” ισχυρίστηκε ο Άδ. Γεωργιάδης.

Αμέσως μετά, κατηγορεί τον Αλ. Τσίπρα πως “δεν επιλέγει να πάει στη Μάνδρα (sic), σταματάει καθ’ οδόν προς το αεροδρόμιο στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας, βγαίνει δυο φωτογραφίες με δικούς του ανθρώπους για να μη φανεί ότι εμπλέκεται καθόλου με τον λαό και βρεθεί ενώπιον ανεξέλεγκτης διαμαρτυρίας, μπαίνει στο αεροπλάνο και φεύγει σαν κύριος”. Μάλιστα, ο Άδ. Γεωργιάδης κατηγορεί -ψευδώς – τον πρωθυπουργό πως “μένει στη Σουηδία περισσότερο από όλους τους άλλους ηγέτες”, παρατηρεί πως ο Αλ. Τσίπρας στο Γκέτεμποργκ “ήταν και σε πολύ καλή διάθεση”, καταλογίζοντάς του, μάλιστα, πως “δεν έχει παραμικρή συναίσθηση των ευθυνών του αξιώματός του”. “Μέσα στις ευθύνες του αξιώματος του πρωθυπουργού είναι και ο τρόπος συμπεριφοράς του” αποφαίνεται ο αντιπρόεδρος της Ν.Δ., επικαλούμενος το ότι ο τότε καγκελάριος της Γερμανίας Γκ. Σρέντερ είχε κερδίσει εκλογές επειδή φόρεσε γαλότσες (!) στις πλημμύρες που είχαν πλήξει τη χώρα του κατά την προεκλογική περίοδο. Κλείνοντας, ο Άδ. Γεωργιάδης ζήτησε από τον “λαό” “να τιμωρήσει σκληρά” την κυβέρνηση, ώστε “να μην επιτρέψει τέτοια ανάλγητη συμπεριφορά”.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Κασσελάκης για «μικρό» Καραμανλή: «Δεν έφταιγεν ο ίδιος, τόσος ήτανε» – Όλοι οι βουλευτές της ΝΔ συνυπεύθυνοι

Ανδρουλάκης σε βουλευτές ΝΔ: Χειροκροτώντας τον κ. Καραμανλή, είστε όλοι συνυπεύθυνοι για τις πράξεις του

Φάμελλος για Φλωρίδη: «Πολιτικός γενίτσαρος, … ακροδεξιός, … χωρίς ηθική»

Κώστας Αχ. Καραμανλής: Πέταξε και πάλι τη μπάλα στην εξέδρα για την τραγωδία στα Τέμπη

Ανδρουλάκης: «Ψεκασμένες θεωρίες» ότι το ΠΑΣΟΚ εξυπηρετεί οικονομικά συμφέροντα με τη πρόταση δυσπιστίας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...