ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για ΕΡΤ, Ρένα Δούρου,


















































Έντρομοι οι Τούρκοι με το Δόγμα Δένδια για το Αιγαίο - Απειλούν την Ελλάδα με πόλεμο και καταστροφή
Υποκρισία στην ΕΕ: Διαφθορά και ξένη επιρροή πίσω από την επιλεκτική αναγνώριση της Παλαιστίνης
Ο Νίκος Δένδιας τρομάζει τους Τούρκους - Το υπ. Άμυνας της Τουρκίας απαντά στο Δόγμα Δένδια
Φήμες για δολοφονία του οπλαρχηγού Γιασέρ Άμπου Σαμπάμπ στην Ανατολική Ράφα που πολεμά τη Χαμάς
Πούτιν: Θα πάρουμε όλο το Ντονμπάς, ακόμη και με τη βία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
«Το έγκλημα διαρκείας που ξεκίνησε ακριβώς πριν από έναν χρόνο, συνεχίζεται” δήλωσε σήμερα η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το κλείσιμο της ΕΡΤ.
“Δώδεκα μήνες χωρίς τη φωνή της Ελλάδας. Δώδεκα μήνες χωρίς δημόσια ραδιοτηλεόραση άξια αυτού του ονόματος. Δώδεκα μήνες ανάπηρη Δημοκρατία” υπογραμμίζει η Ρένα Δούρου.
Όπως τονίζει η Ρένα Δούρου η υπόθεση της ΕΡΤ συμπυκνώνει όλο τον τον αυταρχισμό και την οπισθοδρομικότητα των πολιτικών λιτότητας για να συμπληρώσει ότι επίσης “αποκρυσταλλώνει το κοινωνικά επώδυνο και οικονομικά άστοχο αδιέξοδο, που εξακολουθούν να βιώνουν σήμερα, όχι μόνο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ αλλά και οι χιλιάδες «διαθέσιμοι» του δημοσίου τομέα όπως και οι χιλιάδες άνεργοι του ιδιωτικού”.
























































