Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Προπηλακισμό του Δημ. Κουτσούμπα από τα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή κατήγγειλε ο Παφίλης (βίντεο)

Προπηλακισμό του Δημ. Κουτσούμπα από τα ΜΑΤ έξω από τη Βουλή κατήγγειλε ο Παφίλης (βίντεο)
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Προπηλακισμό του γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα από άνδρες των ΜΑΤ έξω από τη Βουλή, κατά τη διάρκεια πορείας διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ κατά των πλειστηριασμών, κατήγγειλε από το βήμα της ολομέλειας ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Θανάσης Παφίλης.

«Πρέπει να αναζητηθούν οι ευθύνες για τον προπηλακισμό εναντίον του γενικού γραμματέα κόμματος», τόνισε ο κ. Παφίλης κατά τη συζήτηση του νομοσχεδίου του υπουργείου Δικαιοσύνης, με μέτρα θεραπείας αντί ποινές για ψυχικά ασθενείς και στο οποίο κατατέθηκε η επίμαχη τροπολογία για την οποία το ΚΚΕ ζήτησε ονομαστική ψηφοφορία.

Υπενθυμίζεται ότι το επεισόδιο σημειώθηκε νωρίτερα την Πέμπτη κατά τη διάρκεια της πορείας του ΠΑΜΕ, όταν προς στιγμήν δεν επετράπη στον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και στον βουλευτή Χρήστο Κατσώτη να περάσουν από το μπλόκο της ΕΛΑΣ, έξω από τη Βουλή.

Δείτε βίντεο από τη Ναυτεμπορική:

Επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της πορείας του ΠΑΜΕ, όταν προς στιγμήν δεν επετράπη στον γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και στον βουλευτή Χρήστο Κατσώτη να περάσουν από το μπλόκο της ΕΛΑΣ, έξω από τη Βουλή.

Το ΠΑΜΕ πραγματοποίησε συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος και πορεία προς τη Βουλή, διαμαρτυρόμενο ενάντια στην τροπολογία η οποία προβλέπει ποινικές ευθύνες για όσους εμποδίζουν τη διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Στην κεφαλή της πορείας του ΠΑΜΕ βρισκόταν ο κ. Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του επεσήμανε ότι η κυβέρνηση «έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

»Έχει χάσει την ψυχραιμία της υλοποιώντας τις επιταγές των τραπεζών, των funds, των κορακιών, όπως τους έλεγε και η ίδια παλιότερα».

«Υλοποιώντας τις επιταγές τους για πλειστηριασμούς -πρώτης ακόμη κατοικίας- λαϊκών οικογενειών και βέβαια ποινικοποιώντας από σήμερα την δράση όσων αγανακτούν, όσων διαμαρτύρονται, όσων προσπαθούν να εμποδίσουν αυτή την αδικία. Θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της», συμπλήρωσε ο κ. Κουτσούμπας.

Πρόσθεσε, δε, ότι «ο ελληνικός λαός δεν πρόκειται να νομιμοποιήσει -εάν απόψε τολμήσουν και ψηφίσουν με την ονομαστική ψηφοφορία, που έχει καταθέσει το ΚΚΕ, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της κυβερνητικής πλειοψηφίας- αυτή την επαίσχυντη τροπολογία, δεν θα μπορούν να σταθούν σε όλη την Ελλάδα.

»Δεν θα νομιμοποιηθεί αυτό το μέτρο, ακόμη κι αν ψηφιστεί, δεν θα περάσει. Θα βρίσκουν τον λαό, την εργατική τάξη, τους αυτοαπαχολούμενους, τη νεολαία κάθε μέρα στο δρόμο».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

ΚΚΕ για παραιτήσεις Παπασταύρου-Μπρατάκου: «Παζάρια της κυβέρνησης με τα μεγάλα αστικά συμφέροντα»

Παπανδρέου προς Ν.Δ.: Υπονομεύετε τα αυτονόητα μιας δημοκρατικής πολιτείας

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...