Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

O Λοβέρδος απειλεί τους προστατευόμενους μάρτυρες με αγωγές και μηνύσεις

O Λοβέρδος απειλεί τους προστατευόμενους μάρτυρες με αγωγές και μηνύσεις
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ξεκαθάρισε ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για όσους προωθούν τις καταγγελίες σε βάρος του σχετικά με την υπόθεση Novartis.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και πρώην υπουργός Υγείας, μάλιστα, προανήγγειλε και μια «πολύ σκληρή αγωγή» εναντίον μίας προστατευόμενης μάρτυρος!

“Οι συκοφάντες θα πληρώσουν το τίμημα της λάσπης τους”

«Οι συκοφάντες θα πληρώσουν το τίμημα της λάσπης τους«, δήλωσε χαρακτηριστικά το βράδυ της Δευτέρας, 12.02.2018, στον ΣΚΑΪ ο Ανδρέας Λοβέρδος για την υπόθεση Novartis, προαναγγέλλοντας μηνύσεις και αγωγές.

Αρχικά ο Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε: «Ξέρω το πρόσωπο που έχει πει το πιο σοβαρό για μένα. Λέει αυτή η μάρτυρας, ότι εγώ δωροδοκήθηκα από το γενικό διευθυντή της Novartis, σε εποχές που δεν τον είχα καν γνωρίσει. Δεν τον ήξερα! Εγώ τον κύριο Φρουζή τον γνώρισα όταν εξελέγη πρόεδρος του συνδέσμου των Φαρμακοβιομηχανιών Ελλάδος. Πότε; 23 Μαρτίου του 2012 έγινε η εκλογή αυτή. Κάναμε εκλογές στις 6 Μαϊου, ένα μήνα μετά. Αυτά είναι ανοησίες.

Δεν ήξερα τον κύριο Φρουζή. Δεν υπήρξαν οι συναντήσεις με Χασαπόπουλο και Φρουζή. Τον συνάντησα πρώτη φορά όταν έγινα υπουργός. Αγνοούσα το πρόσωπό του. Είναι γελοιότητες και ανοησίες, αλλά όταν πρόκειται για συκοφαντίες, σπιλώνουν την πολιτική σου πορεία. Όταν μιλούν για μένα, πρέπει να είναι προσεκτικοί. Κανένα έλεος. Εγώ θα τις βγάλω τις κουκούλες».

Διέψευσε μάλιστα κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς ότι επέσπευδε πληρωμές στη Novartis, τονίζοντας ότι οι πληρωμές των ασφαλιστικών Ταμείων ουδέποτε φτάνουν στο υπουργικό γραφείο.

«Ποτέ δεν υπήρξε θέμα το οποίο να χειρίστηκα και να το χειρίστηκα υπέρ αυτής της εταιρείας», είπε. «Δεν φτάνουν αυτά τα θέματα στον υπουργό».

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Σταθερά δεύτερος ο ΣΥΡΙΖΑ – Ο Βελόπουλος πέρασε το ΚΚΕ – Ακρίβεια και Τέμπη «καίνε» την κυβέρνηση

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ίδρυσε κόμμα τους «Δημοκράτες»

Άδωνι όλα καλά; Δημοφιλή φάρμακα εξαφανίστηκαν από τα ράφια των φαρμακείων – Ελλείψεις σε αναλγητικά και παιδικές αντιβιώσεις

Ανδρουλάκης: «Πολιτικοί δορυφόροι του Μητσοτάκη» Λοβέρδος και Χριστοφιλοπούλου

LONARID-N

ΕΟΦ: Ανακαλεί παρτίδα του ευρέως χρησιμοποιούμενου αναλγητικού φαρμάκου LONARID-N

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...