ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































ΟΗΕ: Ο εκλεκτός του Ερντογάν για ΓΓ του ΟΗΕ «πάτωσε» - Τι λένε Ελλάδα και Κύπρος
Ελλάδα και Κύπρος εξέδωσαν NAVTEX για το καλώδιο - Με αντι-NAVTEX απάντησε η Τουρκία
Ετήσιος μισθός στην Ελλάδα 18.800 ευρώ και στην Ευρώπη 41.500 - Αυτή είναι η κυβερνητική «επιτυχία»!
Αλ. Τσίπρας: Δεν χρειαζόμαστε καμία άδεια από την Τουρκία για να ποντίσουμε το καλώδιο
Τουρκία: Δεν έχει ζητηθεί «άδεια» για τις έρευνες του γαλλικού πλοίου - Ελληνικές διπλωματικές πηγές: Προχωράμε κανονικά σε ελληνικά και 
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Σε νέες προκλήσεις προχώρησε η Αγκυρα, αναφορικά με το σκηνικό έντασης στα Ιμια, καθώς σε ανακοίνωσή του το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών αναφέρει ρητά ότι οι εν λόγω βραχονησίδες ανήκουν στην Τουρκία!
Μάλιστα, στην ανακοίνωσή του, το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών μιλά ουσιαστικά για επικίνδυνες κινήσεις από την Ελλάδα στην περιοχή, καλώντας την χώρα μας να τις σταματήσει.
“Δυστυχώς η ελληνική πλευρά παραπληροφορεί την ελληνική κοινή γνώμη και όπως κάνει συνήθως αλλάζει την πραγματικότητα. Η αλήθεια είναι πως ο γενικός γραμματέας του υπουργείου μας, χθες το βράδυ, κάλεσε τον Γ.Γ. του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών και τον ενημέρωσε πως στα Καρντάκ (σ.σ. τα… Ίμια δηλαδή) τα οποία ανήκουν στην χώρα μας, υπάρχει έντονη παρουσία των ελληνικών ΕΝόπλεων Δυνάμεων, στον αέρα και την θάλασσα.
Του ανέφερε πως δεν θα ανεχθούμε τέτοιες συμπεριφορές, πως δεν συμφέρει η ένταση και τις δύο χώρες και ζήτησε να σταματήσει αυτή η επικίνδυνη κατάσταση«.”
























































