ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS


















































Τριμερής αμυντική συμφωνία Τουρκίας, Σαουδικής Αραβίας και Πακιστάν στη Μέκκα - Ενεργοποιείται ρήτρα αμοιβαίας συνδρομής τύπου NATO
«Ελπίδα για τη Δημοκρατία»: Σφοδρή επίθεση Αυγερινού κατά Καρυστιανού και Γρατσία
Σέρρες: Νεκροί μητέρα και γιος σε φρικτό τροχαίο - Οι πρώτες εκτιμήσεις πραγματογνώμονα
Η ΕΛ.Α.Σ. είχε προειδοποιήσει για τη συμμαχία Τουρκίας-Σαουδικής Αραβίας-Πακιστάν - Ο Μητσοτάκης έμεινε με τους Patriot στο... χέρι
Μετωπική σύγκρουση Ιταλίας-Ισπανίας για την αναστολή της Σένγκεν - Σκληρές δηλώσεις και απειλές
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στη Βουλγαρία μεταβαίνει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς προκειμένου να συμμετάσχει στη διήμερη άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης «Gymnich», η οποία θα διεξαχθεί σήμερα Πέμπτη 15/2 και αύριο Παρασκευή 16/2 στη Σόφια.
Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στις τελευταίες εξελίξεις και στην κατάσταση στη Συρία, στην κορεατική χερσόνησο, καθώς και στα δυτικά Βαλκάνια, σύμφωνα με ανακοίνωση του υοπουργείου Εξωτερικών.
Θα συζητηθεί, επίσης, το θέμα της συνεργασίας στον τομέα της ασφάλειας και σταθερότητας, παρουσία των υπουργών Εξωτερικών των υποψηφίων προς ένταξη χωρών.
Σημειώνεται πως η Βουλγαρία ασκεί το τρέχον εξάμηνο την εκ περιτροπής Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ.
























































