Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Σ. Βούλτεψη: Ανύπαρκτο το θέμα της δικογραφίας για τα υποβρύχια, είναι μια σαχλαμάρα

Σ. Βούλτεψη: Ανύπαρκτο το θέμα της δικογραφίας για τα υποβρύχια, είναι μια σαχλαμάρα
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

Ως “σαχλαμάρα” και “ανύπαρκτο θέμα” χαρακτήρισε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ Κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τη δικογραφία για τα υποβρύχια, η οποία έφτασε στη Βουλή την ημέρα που έκλεισαν οι εργασίες της Ολομέλειας, στις 4 Ιουνίου, για τη διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών του αντιπροέδρου της κυβέρνησης και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου και του πρώην υπουργού Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, η κ. Βούλτεψη δήλωσε στον Αντ1 πως η δικογραφία έφτασε στη Βουλή αφού είχε πρωτοκολληθεί το διάταγμα για το κλείσιμο, το οποίο δεν θα ήταν δυνατόν να αλλάξει για ένα “ανύπαρκτο θέμα” και πρόσθεσε ότι “δεν παραγράφεται τίποτα” καθώς εκτός από το αδίκημα της απιστίας, όλα τα υπόλοιπα αδικήματα υπάγονται στο νόμο περί ξεπλύματος χρήματος και έχουν 20ετή παραγραφή.

Υπενθύμισε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση των υποβρυχίων, έχουν γίνει δυο εξεταστικές, μια ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή με κάλπη, μια προκαταρκτική εξέταση και μια συνεδρίαση της επιτροπής εξοπλισμών, κατά την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ δια του βουλευτή του Θεόδωρου Δρίτσα, εκτίμησε πως από τις έως τώρα εργασίες δεν προκύπτει αξιόπιστη νομική τεκμηρίωση.

Η κ. Βούλτεψη τόνισε ότι μετά από όλες αυτές τις διαδικασίες, η απόφαση της Βουλής για το συγκεκριμένο θέμα είναι αμετάκλητη και δεν μπορεί να επανέλθει.

«Είναι μια σαχλαμάρα αυτό το θέμα» είπε χαρακτηριστικά.

Η κυβερνητική εκπρόσωπος, δήλωσε πως οι λόγοι για τους οποίους «γίνεται φασαρία για ένα ανύπαρκτο θέμα» είναι τα κείμενα εσωκομματικής αμφισβήτησης εντός του ΣΥΡΙΖΑ τα οποία «πέφτουν πλέον σα βροχή» και πρόσθεσε πως αν ο πρωθυπουργός είχε αναβάλει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής για να πάει σε άλλο χώρο να συνεδριάσει για κείμενο αμφισβήτησης «θα μας είχαν κρεμάσει στα μανταλάκια» και πως «θα είχε γίνει επανάσταση».

Τέλος, η κ. Βούλτεψη επεσήμανε πως δε διενεργήθηκε προκαταρτική εξέταση από τη δικαιοσύνη πριν την αποστολή της δικογραφίας στη Βουλή. «Δε θέλω να κρίνω τους δικαστές, ούτε και τη δουλειά τους» είπε χαρακτηριστικά συμπληρώνοντας ότι γνωρίζει πως οι δικαστές δεν εξέτασαν την υπόθεση.

Απαντώντας σε ερώτηση αν οι δικαστές «παίζουν παιχνίδια» η κυβερνητική εκπρόσωπος είπε πως αυτό είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολείται το ΠΑΣΟΚ…

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

ΣΥΡΙΖΑ: Αλαζόνας ο Κ. Μητσοτάκης – Οι πολίτες θα του στείλουν ηχηρό μήνυμα στις 9 Ιουνίου

Κασσελάκης για δήλωση Βίκυς Φλέσσα: «Το ξέρατε ότι είστε … δολοφόνοι;»

Μητσοτάκης: Βλέπει λάθη μόνο σε επίπεδο επικοινωνίας για τα Τέμπη – Δεν θα στείλουμε όπλα στην Ουκρανία

Στ. Κασσελάκης: Θα καταργήσουμε τη μπίζνα των απογευματινών χειρουργείων – Πραγματική Δημόσια Υγεία

Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αποδίδει φόρο τιμής στα θύματα της Γενοκτονίας των Αρμενίων

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
Ύβρις, άτη, νέμεσις, τίσις – Η πορεία προς τη συντριβή
Οι όροι ύβρις, άτη, νέμεσις και τίσις καθιερώθηκαν στην αρχαία Ελλάδα και είχαν συγκεκριμένη έννοια...