ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, Δημήτρης Κουκλατζής, Έβρος, Ελληνικός Στρατός, Τουρκία, Υπουργείο Εθνικής Άμυνας,


















































Δημοσκόπηση MRB: Όχι σε τρίτη θητεία Μητσοτάκη - Στο 22,5% η ΝΔ - Στο 23,2% ο Τσίπρας - Σαρωτική εμπιστοσύνη
Το ανέγγιχτο «Όρος Αξίνα» στο Ιράν - Τι κρύβεται στο πιο βαθύ καταφύγιο; Πυρηνικά ή χρυσάφι;
Δημοσκόπηση Pulse (ΣΚΑΪ): Πτώση για ΝΔ στο 24% - Ανεβαίνει ο Τσίπρας
Τραμπ: «Το Ιράν κυβερνάται από τρελούς» μετά τις εκρήξεις στο Ορμούζ
Άδεια για φόνο: Πώς η Χαμάς εκπαιδεύει χειριστές drone εντός χώρας του ΝΑΤΟ
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Στις κλειστές φυλακές Ανδριανούπολης κρατούνται οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που συνελήφθησαν στον Έβρο, καθώς δεν έχουν μόνιμη κατοικία στην Τουρκία και έτσι οι Τούρκοι τους κρατάνε σε δικό τους χώρο -διαφορετικά, θα είχαν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό.
Σύμφωνα με πηγές του ελληνικού Πενταγώνου, η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έγινε χωρίς τη χρήση βίας, ενώ οι Τούρκοι στρατιώτες τους επέτρεψαν να καλέσουν από τα κινητά τους τηλέφωνα στη μονάδα τους και να ενημερώσουν για το περιστατικό.
Στη συνέχεια, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα Ανδριανούπολης, που τους άσκησε δίωξη για παράνομη είσοδο στη χώρα.
Πριν από λίγη ώρα παρήλθε το Αυτόφωρο, δίχως να τους αποδοθεί κάποια άλλη κατηγορία, πέραν αυτής για παράνομη είσοδο στην Τουρκία.
Το ελληνικό προξενείο έχει ορίσει δύο δικηγόρους για τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς, οι οποίοι αναμένεται να ασκήσουν έφεση, την προσεχή Δευτέρα, και για την εν λόγω κατηγορία.
























































