ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Διαβάστε σχετικά για Άγγελος Μητρετώδης, Αδριανούπολη, Δημήτρης Κουκλατζής, Δημήτρης Τζανακόπουλος, Τουρκία,


















































Το ελληνικό Κοινοβούλιο ενέκρινε την αγορά πυραυλικών συστημάτων από το Ισραήλ
Οι Συμφωνίες του Αβραάμ στο νέο τοπίο: Πώς αλλάζει η Μέση Ανατολή μετά τη Γάζα
Καρυστιανού, Ράμμος και Φαραντούρης μιλάνε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο
Ο Βέλγος πρωθυπουργός αρνείται να «πειράξει» τα παγωμένα ρωσικά κεφάλαια υπό τον φόβο της ρωσικής «οργής»
Pontians: 'Nikos Kapetanidis' Action Association honors journalist Uzay Bulut
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS
Την εκτίμηση ότι δεν θα οδηγηθούμε σε πολιτικό θρίλερ επ’ αόριστον εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ σχετικά με την υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται από τις τουρκικές αρχές, τονίζοντας ότι από την πλευρά της Ελλάδας γίνεται ό, τι πρέπει να γίνει σε όλα τα επίπεδα.
Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι θα ήταν ακραία η εκδοχή να κατηγορηθούν οι Έλληνες αξιωματικοί για κατασκοπεία, δεδομένου άλλωστε ότι δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο και εξέφρασε την ελπίδα η Τουρκία να αντιμετωπίσει το ζήτημα με σεβασμό στο Διεθνές Δίκαιο και να μην κλιμακώσει την κατάσταση.
Επίσης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι σε αυτή τη φάση πρέπει να γίνει σεβαστή η δικαστική διαδικασία που εξελίσσεται στην Τουρκία αναφορικά με τους αξιωματικούς και εκκρεμεί, ενώ δεν απέκλεισε να υπάρξει επικοινωνία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον Τούρκο Πρόεδρο, εφόσον χρειαστεί.
























































