Ισλαμικό ΚράτοςΙσραήλΤουρκίαΚουρδιστάνΟυκρανίαΚορωνοϊός - ΚορονοϊόςΕνέργειαΤζιχαντιστές
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
info@tribune.gr
Αίθουσα Σύνταξης
Τμήμα ειδήσεων tribune.gr

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Θα εκτεθούν όσοι βιάστηκαν να μιλήσουν για σκευωρία

Παπαγγελόπουλος για Novartis: Θα εκτεθούν όσοι  βιάστηκαν να μιλήσουν για σκευωρία
ΔΕΙΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ TRIBUNE ΣΤΟ GOOGLE NEWS

“Θα εκτεθούν κάποιοι που βιάστηκαν να μιλήσουν για σκευωρία”, προειδοποίησε, από το βήμα της Βουλής, ο αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος για την υπόθεση της Novartis.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, επί της πρότασης της Νέας Δημοκρατίας προκειμένου να διερευνηθούν πράξεις και παραλείψεις των Ανδρέα Ξανθού, Παύλου Πολάκη και Παναγιώτη Κουρουμπλή κατά την τιμολόγηση φαρμάκων, δήλωσε πως τα στοιχεία της έρευνας παραμένουν και ότι θα περιμένω την ολοκλήρωση της έρευνας της προανακριτικής αλλά και της δικαιοσύνης.

Τόνισε, παράλληλα, ότι η πρόταση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στηρίζεται σε έγγραφο της εισαγγελίας διαφθοράς και ότι είναι μία σελίδα από τη δικογραφία όπου αποτυπώνεται μία ανώνυμη καταγγελία γεμάτη ανακρίβειες, είναι αβάσιμη.
Επίσης, ο κ. Παπαγγελόπουλος είπε ότι η πρόταση της ΝΔ έρχεται σε πλήρη αντίθεση με την επιχειρηματολογία της ΝΔ περί κουκουλοφόρων.

Κατά την ομιλία του, είπε, μεταξύ άλλων, ότι για την υπόθεση της Novartis, θα γίνουν προσπάθειες να εμφανιστεί ως σκευωρία ένα σκάνδαλο και δείχνουν την αστειότητα των καταγγελιών. Εν μέρει τους καταλαβαίνω, είπε, ο πανικός είναι κακός σύμβουλος.

Η αλητεία της στοχοποίησης όμως προκαλεί μόνο αναγούλα. Αναφέρθηκε στον Παναγιωτη Κουρουμπλή λέγοντας ότι η πρόταση αναφέρεται σε ενέργειες για παραλήψεις για μία περίοδο που δεν ήταν υπουργός

Αναρωτήθηκε πως μπορεί να είναι σκευωρία μία δικογραφία 7000 σελίδων πλην μίας σελίδας; Πως είναι δυνατόν κάποιοι να απειλούν τους προστατευόμενους μάρτυρες και τώρα να υιοθετούν την αβάσιμη γεμάτη ανακρίβειες ανώνυμη καταγγελία;

Όπως δήλωσε κάποιοι δεν μπορούν να χωνέψουν ότι θα παραμείνει η κυβέρνηση για πολύ καιρό ακόμα και θα αποδεσμεύσει την Ελλάδα από τα δεσμά που της επέβαλαν και κάποιοι προσπαθούν να την κρατήσουν.

Διαβάστε περισσότερα άρθρα

Άρειος Πάγος: Ποινική δίωξη σε βάρος 11 βουλευτών των Σπαρτιατών και του Κασιδιάρη

Public Issue: Χάθηκε η εμπιστοσύνη των πολιτών σε Δικαιοσύνη, Αστυνομία, Πολιτικούς και Βουλή

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη

Μητσοτάκης: «Τρέμει» την προκαταρκτική και λέει όχι – Δικαιολογίες για τα Τέμπη

Φάμελλος: Προκαταρκτική για τον Καραμανλή που θα τον παραπέμψει στη Δικαιοσύνη

Πολιτική Απορρήτου - Στοιχεία Εταιρείας
Για έγκυρη ενημέρωση πατήστε follow και ακολουθήστε μας στο twitter
Follow @tribunegr
Διαβάστε ακόμα...
«KONA BLUE»: Το απόρρητο πρόγραμμα των ΗΠΑ για UFO και εξωγήινους
Μετά από περίπου επτά δεκαετίες άκρας μυστικότητας οι ΗΠΑ αποφάσισαν πριν από δύο χρόνια να...